29 / 04 / 2024

Avcılar Garden ne zaman teslim

Avcılar Garden ne zaman teslim

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Depremin Avcılar için ne kadar tehditkar olduğunun farkındayız. Başkan'ımız çok yoğun çalışıyor. Biz de takip ediyoruz. Hem kentsel dönüşüm hem de bir yandan yapı tespitleri yapılıyor" dedi.

Avcılar Garden'da 2+1'ler 1.2 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Garden projesinde stoklar azaldı. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

Avcılar İnşaat'tan 14 Şubat'a özel 0,79 faiz ve 120 ay vade!

Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı. İşte Avcılar İnşaat 14 Şubat kampanyası detayları...

Avcılar Garden ne zaman teslim Haberi

Avcılar Garden ne zaman teslim

Bayburtlu İşaat imzasıyla yükselen Avcılar Garden projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

6 katlı 4 bloktan meydana gelen Avcılar Garden projesi lokasyon olarak;  Pelican Mall Alışveriş Merkezi'nden Ambarlı'ya doğru inerken karşınıza çıkıyor.

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları 675 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Avcılar Garden projesi toplamda 182 olmak üzere 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 2+1 daireler 89 ile 99 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 116 metrekare büyüklüğe sahip. 

Avcılar Garden projesinde;
Yeşil alanlar
Açık yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları olanakları sunuluyor.
Full sosyal tesis 
Açık yüzme havuzu
7 / 24 güvenlikli site 


 
Tel: (0212) 882 08 80
Web: