30 / 04 / 2024

avcılar küçükçekmece yeni şehir

avcılar küçükçekmece yeni şehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bakanlığın 2012'de rezerv alan ilan ettiği bölgeyi yeniden planlayacak. Bakanlık, Terkos Gölü'nün doğusundan Küçükcekmece Gölü ve Avcılar arasında kalan 38 bin 500 hektarlık alanı yapılaşmaya açacağı için eleştirilmişti.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'de yeni etap ruhsatı alındı! 855 konut yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında bulunan 855 konut ve 43 ticari ünite olmak üzere 898 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı. İşte projeye ilişkin merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin yeni etap ruhsatını aldı! 310 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO mülkiyetindeki İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 807 ada 6 parselde yer alan 310 adet konut ve 20 adet ticari üniteden oluşan toplam 330 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 14 Mart'ta alındı. 

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

Avcılar'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Küçükçekmece 4. İcra Dairesi, Avcılar Cihangir mevkiinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 37 milyon 116 bin 320 TL 

avcılar küçükçekmece yeni şehir Haberi

avcılar küçükçekmece yeni şehir


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2012'de rezerv alan ilan ettiği bölgeyi yeniden planlayacak. Bakanlık, Terkos Gölü'nün doğusundan Küçükcekmece Gölü ve Avcılar arasında kalan 38 bin 500 hektarlık alanı yapılaşmaya açacağı için eleştirilmişti. Alanda 1 milyonluk yeni şehir kurulması öngörülüyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul'un anayasası olarak kabul edilen 2009 yılında uzman ekiple hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda değişikliğe gidilmesini istedi. 


İstanbul'da afet riskini bertaraf etmek için 13 Ağustos 2012'de Bakanlar Kurulu karan ile yaklaşık Terkos Gölü'nün doğusundan Küçükçekmece Gölü ile Avcılar arasında kalan 38 bin 500 hektarlık alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilendirilmişti. Söz konusu alan yeni yerleşim alanı olarak kullanılmak üzere 6306 sayılı kanun kapsamında "rezerv yapı alanı" olarak belirlenmişti. 

Önce alanda bir master plan ve sonrasında...