29 / 04 / 2024

Avcılar TEM ve D100 arası imar planı askıda mı

Avcılar TEM ve D100 arası imar planı askıda mı

Avcılar İlçesi, 16.12.2010 onaylı 1/5000 ölçekli Avcılar TEM ve D-100 Karayolları Arası Nazım İmar Plan Değişikliğine ilişkin İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar planı tadilatı, 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Avcılar'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Avcılar ilçesi, Avcılar Tem ve D-100 arası bir kısım tescil dışı alan ve riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Avcılar TEM ve D100 arası imar planı askıda mı Haberi

Avcılar TEM ve D100 arası imar planı askıda mı

Avcılar İlçesi, 16.12.2010 onaylı 1/5000 ölçekli Avcılar TEM ve D-100 Karayolları Arası Nazım İmar Plan Değişikliğine ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan tadilat planı, 6 Şubat 2015 Cuma günü askıdan indiriliyor. 


Avcılar TEM ve D-100 Karayolları Arası Nazım İmar Planı hakkında detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28626 dosya numaralı imar planı tadilatını 13 Eylül 2014 tarihinde onayladı ve 8 Ocak 2015 tarihinde ilanen askıya çıkardı.


Avcılar TEM ve D-100 Karayolları arası imar planının ilk bölümünü indirmek için