06 / 05 / 2024

avcılara yeni hastane

avcılara yeni hastane

AK Parti Avcılar İlce Başkanı Ali Burak Tepe, İBB Deniz Köşk Davet Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Avcılar'a 250 yataklı hastanenin açılacağının müjdesini verdi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Devlet, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yeni destekler sunuyor: 7200 TL yardım başvuruları başladı!

Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek ödemelerine devam ediyor ve yeni bir müjdeli haber daha verdi. Bu haberle birlikte, maddi sıkıntı yaşayan ailelerin yüzü bir kez daha gülecek. Ayrıntılar ise şöyle…

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

Elektrikli araçlara ÖTV darbesi! 700 bin TL'den 1,25 milyon TL'ye

Elektrikli araçlarda flaş gelişme. Son alınan kararla elektrikli araçlardan alınan vergide artış yapıldı. Bu karar, zaten pahalı olan elektrikli araçlara yeni zam olarak yansımış olacak. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı vatandaşlara yeni bir ödeme yapacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir ödeme gerçekleştirilecek. Bakanlığın ödemesine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

AK Parti asgari ücreti 8 bin liraya çıkardı! İşte yeni zam oranı ve maaşın hesaba yatacağı tarih

Milyonlarca çalışana Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı açıklanan yüzde 30 asgari ücret zammının ardından AK Parti maaşlara yeni bir zam yaptı. En düşük işçi maaşı 8 bin lira oldu. İşte detaylar...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

avcılara yeni hastane Haberi

avcılara yeni hastane

AK Parti Avcılar İlce Başkanı Ali Burak Tepe, İBB Deniz Köşk Davet Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Avcılar'a 250 yataklı hastanenin açılacağının müjdesini verdi. 


Avcılar halkına müjde veren Ali Burak Tepe, "Kasım ayında Devlet Hastanesl'nin ek hizmet binasının temeli atılacak Avcılar, 250 yatak daha kazanacak. Mehmet Müezzlnoğlu, Recep Akdağ ve konunun takipçisi olduğu Icin Başhekimimiz Bülent Catıkkas'a teşekkür ediyoruz" dedi.


MEVCUT HASTANE YETMİYOR 


Toplantıya katılan Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Catıkkas, Avcılar ilcesi'nin her gecen gün büyüdüğünü ve mevcut hastanenin yetmediğinin altını çizerek, "Nüfusu 500 bine dayanan ilçemize 100 yataklı bir hastane yetmiyordu. Bu nedenle AK Parti İlce Başkanlığı İle birlikte ilçeye daha donanımlı ve kapasiteli bir hastane yapılmasını planladık Uzun ve meşakkatli bir süreç sonrası 250 yataklı, 30 acil servisi olan,...