17 / 05 / 2024

Avcılarda bina çatlaması

Avcılarda bina çatlaması

İzmir'de dün öğle saatlerinde meydana gelen 6.6 şiddettindeki deprem İstanbul'un bazı bölgelerinde de hissedildi. Seferihisar açıklarında meydana gelen deprem sonrasında Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi. 

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özersoy ve Ekrem Erdem Özersoy ortaklığında kuruldu.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Apartman sakinleri inanamadı!  Bina duvarsız kaldı... 'Duvarı çalmışlar'

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın yanındaki bina ile ortak duvarı kullandığı ortaya çıktı. Yıkımı yapılan evin yanındaki binanın bir cephesi duvarsız kaldı. Apartman sakinleri yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Avcılar'daki riskli bina tehlike saçıyor!

Avcılar'da bulunan Dış Budak isimli bina çökme tehlikesi nedeniyle tehlike saçıyor. Mahallede bulunan vatandaşlar apartmanın yıkılma tehlikesi nedeniyle endişeli günler yaşıyor. 

Avcılarda bina çatlaması Haberi

Avcılarda bina çatlaması

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Dikencom'da yer alan habere göre; İstanbul'da hissedilen deprem sonrasında Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi. 

Avcılar’a bağlı  Ambarlı Mahallesi’nde Yavuz Sokak’ta beş katlı binada meydana gelen çatlak sonrası, binada yaşayan vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. 

Olay yerine gelen ekipler binanın üst katında bulunan kolonda çatlak tespit etti. Avcılar Belediyesi İmar Müdürlüğü görevlileri binaya gidene kadar binanın tahliyesine karar verildi.

Belediye görevlileri de binanın boşaltılmasına dair karar aldı. Bina performans testi yapılıncaya ve sağlam raporu alınıncaya kadar kullanılmayacak.

Eviniz depreme ne kadar...