19 / 05 / 2024

Avi Alkaş özgeçmiş

Avi Alkaş özgeçmiş

Alışveriş merkezlerinin uzmanı olarak bilinen Avi Alkaş kimdir? Avi Alkaş, Jones Lang LaSalle şirketini Türkiye’ye ne zaman ve nasıl getirdi? Jones Lang LaSalle hangi sektörlerde hizmet veriyor? İşte yanıtı...

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Avi Alkaş: Cirosu 3 misli artan kiracının kira vermemesi haksızlık!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılan AVM'lerdeki kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkaş, "Hak edene çalışana daha fazla destek olarak dengeyi bulacağız. Cirosu 3 misli artan bir kiracının kira vermemesi haksızlık" dedi...

Avi Alkaş: AVM'lerde kiracı ile mal sahibi beraberliği önemli!

Avi Alkaş, AVM kiralarının sürekli gündemde olduğunu belirtti ve "Kira ile mal sahibi ya anlaşacak ya anlaşacak" dedi...

Avi Alkaş: AVM'lerin açılışı için ekstra maliyet gerekli!

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması devam ederken, JLL Türkiye kurucu Başkanı Avi Alkaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin bir açıklamada bulundu...

Koronavirüs gayrimenkul ve perakende sektöründe neleri değiştirecek?

COVID-19 salgını tüm dünyaya hızla yayılmaya devam ederken evden çalışılan dönemlerde yenilenmeye hazırlanılması gerektiğini söyleyen Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, “Korona şoku atlatıldıktan sonra üretim ve ofis hayatları da değişecek” diye konuştu.

Yabancıya her yıl 100 bin konut satılacak!

Yabancıya konut satış adedinde 2019 beklentisinin yaklaşık 45 bin olduğunu belirten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, ''Yabancılara kısa vadede yıllık 100 bin adet konut satılması hayal değil'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü yükselişe geçiyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, 2020 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe daha fazla hareket ve daha fazla bir canlılık olacağını söyledi...

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Döviz borcu olan 120 AVM bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, dövizli kiraların TL’ye dönüştürülmesi kararnamesi sonrası AVM’lerin 15 milyar dolar döviz borcu olduğunu açıkladı. Alkaş, yaklaşık 120 AVM'nin bankalara geçebileceğini söyledi.

Avi Alkaş, AVM ve perakendeci arasındaki kira tartışmasını anlattı!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, döviz kurlarındaki artışı takiben perakendecinin AVM yatırımcısından ‘babalık’ beklediğini ancak yatırımcının da aynı baba şefkatini bankalardan bulamadığını söyledi..

Avi Alkaş özgeçmiş Haberi

Avi Alkaş özgeçmiş

Avi Alkaş kimdir?

Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin uzmanı olarak biliniyor. Avi Alkaş, Jones Lang LaSalle şirketini Türkiye’ye getiren isimdir.


Jones Lang LaSalle Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AVM işine girişini şu şekilde anlattı: Bir tanıdığım vasıtasıyla girdim bu işe, başlangıcı da Akmerkez’de yaptım. İşe başladığım günlerde toprağı bol olsun Victor Braunştayn “Bu iş öyle bir iş ki sen şimdi başla, 50’li yaşlarında danışman olursun” dedi. Ama ben 50’li yaşlarımı bekleyemedim 40’larda danışman oldum. Akmerkez, ardından Carousel, İzmit’teki Outlett, derken 1997’de Alkaş Danışmanlık’ı kurduk. Şirket olarak sektörde önde gelen bazı projelere hizmet etme fırsatı bulduk. Son olarak geçen yıl dünyanın en büyük şirketi olan Jones Lang La Salle ile birleştik.


Üniversitedeyken Eminönü’nde Kürkçü Hamam’da çıraklık yaparak iş hayatına girdiğini söyleyen Avi Alkaş, “Daha...