16 / 05 / 2024

avidere isale hattı ve arıtma tesisi

avidere isale hattı ve arıtma tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Siretiye Köyü’nde yer alan Avidere ve Karanlıkdere su kaynaklarını şebekeye kazandırmak için arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileniyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Ordu'da isale hattının 10 bin metresi tamamlandı!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Ordu'ya 26 bin 793 metre isale hattı yapılıyor. Yapılmakta olan isale hattının 10 bin metresi tamamlandı.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Konya Seydişehir'de içme suyu hattı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KOSKİ) Seydişehir Necati Kalaycıoğlu caddesinde ekonomik ömrünü tamamlamış su isale hatlarını yeniliyor.

Yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendiğini belirtti. Eroğlu, Türkiye'de susuz şehir kalmaması için hedefler belirlediklerini vurguladı.

ASKİ Anadolu Bulvarı'ndaki ana isale hattı arızasını giderdi!

ASKİ, Anadolu Bulvarı'ndaki ana iletim hattında meydana gelen arızanın sabah erken saatlerde giderilerek hatta su verilmeye başlandığını bildirdi.

MESKİ Tarsus'ta isale hattını yeniliyor!

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

Elbistan'da içme suyu isale hattı inşaatı yapılacak!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahramanmaraş Elbistan'nda içme suyu isale hattı inşaatı yaptıracak. İhalenin bedeli 734 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

avidere isale hattı ve arıtma tesisi Haberi

avidere isale hattı ve arıtma tesisi



Yaşanan kuraklığa karşı bir dizi önlem alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Siretiye Köyü’nde yer alan Avidere ve Karanlıkdere su kaynaklarını şebekeye kazandırmak için arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek. İhalesi yapılan ve inşaat çalışmalarına kısa bir süre içinde başlanılacak proje ile birlikte iki dereden günde 7000 m3 su temin edilerek şebekeye verilecek.




KURAKLIĞA ÖNLEM


İSU Genel Müdürlüğü, bölgemizde de etkili olan kuraklık nedeniyle Kocaeli’nin değişik ilçelerinde yer alan dere ve kaynak sularının şebekeye kazandırılması için projeler hazırladı. Gölcük ilçesinde Şevketiye Köyü’ndeki su kaynağının yanı sıra Siretiye Köyü’nün üst kısımlarında yer alan Avidere ve Karanlık derelerinin sularını da toplamak için de hazırladığı projenin ihalesini yaparak çalışmalara başladı.


İÇMESUYU ARITMA TESİSİ


Yüklenici firmanın şantiye kurma ve aplikasyon çalışmalarını sürdürdüğü projede 50...