17 / 06 / 2024

avm dükkanları

avm dükkanları

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkanlardan sonra Antalya’da 5 yıldızlı otellerin bünyesinde faaliyet gösteren mağaza işletmecilerini de vurdu.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları reklam filmi!

Makro - Akyapı ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle proje inşa edilen Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin Ocak 2017' de teslim edilmesi tahmin ediliyor. İşte Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Makro Yapı Meydan dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İSTANBUL'UN planlı ilk kent meydanı olacak Başakşehir Kent Meydanı'nın, Meydan Dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Projede dükkanlar 240 bin liradan başlayan muhammen bedelle satılacak.

avm dükkanları Haberi

avm dükkanları

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkanlardan sonra Antalya’da 5 yıldızlı otellerin bünyesinde faaliyet gösteren mağaza işletmecilerini de vurdu.


Yapılan anlaşmalar gereği dolar kuru üzerinden kira ödeyen birçok işletmeci otel yönetimleri ile karşı karşıya gelirken, ödenmeyen kira borçlarıyla ilgili birçok zincir otelde icra işlemleri başlatıldı. Kötü giden süreç sonrası 5 yıldızlı otellerin içerisinde faaliyet gösteren birçok işletmeci maliyetleri düşürebilmek adına mağazalarını kapalı tutmaya başladı. Bazı işletmeciler ise sadece turist gruplarının olduğu dönemlerde faaliyet göstermeye başladı. Bu durum özellikle zincir otellerde memnuniyetsizliklere neden olurken, bu sürece ilk tepki Rixos Otelleri’nden geldi.  


GEREKİRSE KAPATIRIM

Rixos Otelleri içerisindeki mağazaların geleceği konusunda radikal bir karar aşamasında olduklarını vurgulayan Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, gerekirse otel içerisindeki tüm mağazaların kapatılabileceğini söyledi. Hiçbir işletmeciyi...