02 / 05 / 2024

AVM fiyatları

AVM fiyatları

KMD Başkanı Alp Önder Özpamukçu, döviz kurlarındaki artışa bağlı olarak perakende sektöründe maliyetlerin yükselip, kârlılığın düştüğünü belirterek; bozulan kira/ciro oranları nedeniyle AVM'lere TL bazlı kira ya da kur sabitlemesine gitme çağrısı yaptı.

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları!

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları minimum 506 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 531 daire, ofis, AVM ve eğlence alanları bulunuyor...

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent ev fiyatları 2017!

Tema İstanbul Atakent ev fiyatları 506 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Tema İstanbul'da konut, ofis, AVM ve eğlence alanları yer alıyor...

Tema İstanbul daire fiyatları 2017!

Teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konut, AVM, ofis ve eğlence alanları yer alıyor. İşte Tema İstanbul daire fiyatları 2017...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AVM fiyatları Haberi

AVM fiyatları

Gıda ve hazır giyim dışında kalan modern perakendecileri bünyesinde bulunduran Kategori Mağazacılığı Derneği, 100 milyar dolarlık modern perakende sektöründe yaklaşık 26 milyar dolarciro yaratan 3,000 mağazayı temsil ediyor.


KMD üyelerinin Türkiye'deki kiralanabilir AVM alanının yaklaşık yüzde 30'unu kapladığını belirten Özpamukçu, "Cirolara baktığımızda yarıyıl hedeflerinin korunduğunu ve yıl sonu hedeflerinde büyük sapmalar olmadığını görüyoruz. Ancak kârlılıklar düşüyor. Dövizdeki dalgalanmalar maliyetlerimizi olumsuz etkiliyor. Özellikle kira maliyetleri kontrol edilemez hale gelmiş durumda" dedi ve ekledi:


"Döviz borcu bulunmayan, yatırım kredisinin ödemesini tamamlamış AVM'lerin TL bazlı kiraya dönmelerini bekliyoruz. Diğer AVM'ler de mutlaka kur sabitlemeli."


Dolar, dün TL karşısında tarihi zirve olan 3 TL'yi görürken; TL'nin sene başından bu yana dolar karşısındaki değer kaybı yüzde 20'yi buldu.


Tüketici güven endeksinin son altı yılın en düşük seviyelerine gerilediğine...