25 / 07 / 2024

AVM kazandırdığı istihdam

AVM kazandırdığı istihdam

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü bu yıl, modern ve iyi tasarlanmış yeni alışveriş merkezleri (AVM) ile birlikte sektördeki istihdamı 400 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken, KapHaberleri de resmi sosyal medya hesabı üzerinden dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

2024’te halka arz olan 12 şirket yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Yabancı yatırımcının hisseye ilgisi ve hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yatırımcılar Borsa İstanbul’da halka arzları yakından takip etmeye başladı. Peki bu yılın başından beri halka arz edilen 12 şirketteki durum ne? Yatırımcısına ne kazandırdı

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?

Rönesans Gayrimenkul’ün ikinci işlem gününde halka arz fiyatının altına düşmesi ve düşüsün sürmesi gözleri borsada işlem gören diğer GYO’lara çevirdi. Peki son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?  

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı?

Son dönemlerde sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı? İşte Borsa Filozofu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

AVM kazandırdığı istihdam Haberi

AVM kazandırdığı istihdam

2015 yılında da sektör performansını artırmaya devam edeceklerini dile getiren Hulusi Belgü, "Hedefimiz, devlete olan katkımızı 20 milyar TL'nin üzerine çıkarmak" diye konuştu. 



Cazibesini koruyacak 

AYD'nin 7'nci Olağan Genel Kurulu'nda 2013-2015 dönemini sonlandıran AYD, 2015 - 2017 döneminde de Başkan Hulusi Belgü ile devam edecek. Belgü burada yaptığı konuşmada, AVM sektörünün 2015'te de performansını artırmaya devam edeceğini belirterek, "Hedefimiz organize perakende sektörünü 110 milyar dolarlık büyüklüğün üzerine taşımak. 



Yabancı yatırımcıların ciddi yatıranlar yaptığı sektör obnaya devam edeceğiz" dedi. 50 milyar dolarlık yatırım Sektörün yüzde 65'inden fazlasını temsil eden AYD'nin Türkiye'de 50 milyar dolarlık yatınım ve 400 bin nitelikli istihdamı temsil ettiğini kaydeden Hulusi Belgü, 'Son 10 yüda Türkiye ekonomisinin dördüncü büyük sektörü haline gelen perakende sektörü ve AVM'ler, ülke ekonomisine yerli ve...