18 / 05 / 2024

avm kiraları açıklaması

avm kiraları açıklaması

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, "Ürünlerin çoğu yurtdışından temin ediliyor ve sektör maliyet ile kârlılıkta sıkışmış durumda. Bu noktada yurtdışı önem kazanıyor. " dedi..

Merkez Bankası'nın 'kiralar düşüyor' açıklaması gerçeğe uymadı: CHP'li Günaydın, 'Şehir şehir gezip bakın' dedi!

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, 'Merkez Bankası'nın konut fiyatları ve kiralar düşüyor' açıklamasına değindi ve şehir şehir gezip bakıldığında böyle olmayacağını vurguladı. İşte Günaydın'ın o açıklaması...

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

AVM kiralarında kur kavgası bitmedi!

AVM kiralarında kur tartışması devam ediyor. ATO Başkanı Gürsel Baran, döviz üzerinden kiralamayı yasaklayan son düzenleme sonrası birçok AVM’nin harekete geçtiğini açıkladı.

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

AVM kiraları TL'ye çevrilecek mi?

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, dolar üzerinden ödenen AVM kiralarının TL'ye çevrilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gülal, AVM yetkilileri ile görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

AVM kiralarının yüksekliği yurt dışına yöneltti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, döviz kurlarındaki artışın AVM kiralarını artırdığını, sektörün bu yıl yurt içinden çok yurt dışı mağazalaşmaya ağırlık verdiğini söyledi..

Başakşehir Belediyesi'nden AVM ruhsatları açıklaması!

Başakşehir Belediyesi AVM ruhsatları hakkında açıklama yaptı. İşte Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama...

AVM kiralarının TL ile ödenmesi talebi yeniden gündemde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL kullanılması yönündeki çağrısı, AVM kiralarında dövizden TL'ye geçilmesi talebini tekrar gündeme getirdi. Kapalıçarşı Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fırat, "Dolardan vazgeçmek zorundalar" dedi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

AVM kiralarında üst sınır 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı!

AVM kiralarında TL’ye dönülmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel: "TL’ye sabitlenecek AVM kiralarında üst sınır Ocak 2015’deki 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı" dedi.

İdealist GYO'dan bağış politikası açıklaması!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu aydınlatma Platofrmu ' nda açıklama yaptı. İdealist GYO ' nun açıklaması bağış ve yardım politikasını içeriyor.

Akfen GYO'dan düzeltme açıklaması!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., dün yaptığı komite üyeleriyle ilgili açıklamasında bir hata yapıldığını belirterek Kamuyu Aydınlatma Platformu'na düzeltme yaptı. İşte duyurulan düzeltme metni...

İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Habertürk Televizyonu’nda canlı yayına katılan İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması...

avm kiraları açıklaması Haberi

avm kiraları açıklaması

Dolar kurunun önlenemez yükselişi perakende sektörünü de tedirgin bekleyişe sürüklüyor. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, "Ürünlerin çoğu yurtdışından temin ediliyor ve sektör maliyet ile kârlılıkta sıkışmış durumda. Bu noktada yurtdışı önem kazanıyor. Kuvvetli ihracat yapan firmalar, doların yükselişine karşı kendini korumuş olacak. Daha çok markayı yurtdışında göreceğiz. Dernek olarak bununla ilgili çalışma yapıyoruz ama 2015'te kârlarda düşüş olacaktır" dedi. 


'Büyük zamlar olmaz' 

POSTA sponsorluğunda gerçekleşen AVM Yatırımları Konferansı sonrası sorularımızı yanıtlayan Sami Kariyo, dövizdeki dalgalanmaya karşı sektörün elinde cevap verebilme enstrümanları olduğunu söyledi. Yükselen doların tüketiciye ciddi yansıması olmayacağını vurgulayan Sami Kariyo, "Perakendeci ürünlere maliyetteki artış kadar zam yapamaz. Tüketicinin belli bir alım gücü var. O alım gücünün üstünde zam yaparsanız malı satamazsınız. O yüzden büyük zamlar yok" diye konuştu. 


Alışveriş...