15 / 05 / 2024

avm lerin yaptığı cirolar

avm lerin yaptığı cirolar

Alışveriş Merkezi (AVM) Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçlarına göre bu dönemde cirolar bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11 arttı...

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

AVM'lerin kira gelirindeki yükseliş GYO yatırımcılarının beklentilerini artırdı!

Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM’lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM’lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

AVM'lerin ve zincir marketlerin esnaflar üzerindeki olumsuz etkilerini tespit etmek için önerge verildi!

AVM'lerin ve zincir marketlerin esnaflar üzerindeki olumsuz etkilerinin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırma önergesi verildi.

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

AVM’lerin ışığının yanması lazım!

Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM’lerin ışığının yanması lazım. Sektör olarak en çok zorlandığımız şey, iş yapamadığımız yerlerden çıkamıyoruz" dedi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerin büyük çoğunluğunun bugün hizmet vermeye başladığını dile getirerek, "AVM'lerin açılması normalleşmeye büyük katkı sağlayacak" dedi.

AYD'den AVM'lerin alacağı önlemlerle ilgili tavsiye kararı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından yapılan açıklamada, AVM’lerin hangi önlem ve uygulamalarla açılabilecekleri hakkında tavsiye kararı verildi.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Uzmanlardan AVM'lerin açılmasına ilişkin uyarı: En son açılmalıydı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı ardından açıkladığı normelleşme sürecinde alınan kararlardan biri de AVM'lerin 11 Mayıs'tan itibaren açılmasıydı. Peki uzmanlar AVM'lerin açılmasına ilişkin ne diyor? İşte uzmanların konuya ilişkin görüşleri...

AVM’lerin açılış takvimi 2020!

COVID-19 salgınındaki olumlu gelişmelere paralel sektörlerdeki normalleşmeyle ilgili takvimi açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AVM’lerin 11 Mayıs’ tarihinden bu yana kapılarını açabileceği hakkında açıklamaların ardından ilk hareketlenen sektörlerin başında alışveriş merkezleri geldi..

avm lerin yaptığı cirolar Haberi

avm lerin yaptığı cirolar


Alışveriş ne protesto ne de savaş dinliyor. Alışveriş Merkezi (AVM) Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi' nin Temmuz ayı sonuçlarına göre bu dönemde cirolar bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11 arttı. Metrekare bazında kiralanabilir alan başına düşen cirolar Temmuz 2013' te İstanbul'da 576 , Anadolu'da 498 TL olarak...