06 / 05 / 2024

AVM ye yatırılan tutar

AVM ye yatırılan tutar

AYD Başkanı Hulusi Belgü: 2014 yılı içinde tamamlanmış AVM yatırımlarına baktığımızda büyük ölçekli projelerin açılmış olduğunu görüyoruz. Bu yıl sektöre yapılan toplam yatırım ortalama 2.5 milyar dolara ulaştı.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat!

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat...

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? İşte evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023...

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor! Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın!

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor... Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı! Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023... 

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023 nasıl yapılır?

Nisan 2023 destek ödemeleri için resmen son dakika müjdesi! Hesaplara tek tek yatırılan bu paraları hemen alın!

Nisan 2023 destek ödemeleri için resmen son dakika müjdesi... Hesaplara tek tek yatırılan bu paraları hemen alın...

2023 Nisan ayı destek ödemeleri için adeta son dakika müjdesi! Hesaplara bir bir yatırılan bu paraları aman kaçırmayın!

2023 Nisan ayı destek ödemeleri için adeta son dakika müjdesi geldi. Hesaplara bir bir yatırılan bu paraları aman kaçırmayın... İşte detaylar...

AVM ye yatırılan tutar Haberi

AVM ye yatırılan tutar

Yıl sonuna kadar 7 AVM daha açılarak toplam sayı 345'e ulaşacak. Sanat aktivitelerinden de yararlanabildiği mekanlar haline geliyor. AVM'ler bulunduğu bölgelere değer katan yapılar olduğundan dolayı Anadolu'daki şehirlerimiz için AVM yatırımı talebi devam ediyor. 


Türk perakende sektörü, AVM'lerle birlikte yükseliş dönemine girdi. AVM'lerin organize perakende sektörüne bu kadar katkı sağlamasının nedenleri neler? 

AVM'leri perakende sektöründen ayrı düşünmek mümkün değil. Bu iki sektör birbirini tamamlayan ve birlikte büyüyen sektörler. 

AVM'ler organize perakendenin büyümesinde ve markalarımızın ulusal pazarda ve giderek uluslararası pazarlarda başarılı birer marka olmaları yolunda son derece pozitif katkı sağlayan yapılar. AVM'ler bulunduğu bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçları belirlenerek hayata geçirilir. 

Organize perakende markaları da belirlenmiş ihtiyaçlar doğrultusunda inşa edilmiş AVM'lerde yer alarak hem çok yüksek yatının riski taşımazlar hem de hedef...