30 / 04 / 2024

avmler kaçta açılır

avmler kaçta açılır

Yeni AVM yasa tasarısı ile AVM'lerin çalışma saatlerinde birtakım düzenlemeler yapıldı. Mevcut düzenlemeye göre AVM'ler saat 10:00'da açılıyordu. Peki, Yeni yasa ile AVM'ler kaçta açılacak? Kaçta kapanacak?

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? 

Türkiye bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, 28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Şufa Hakkı nedir, nasıl kullanılır? Şufa Hakkı davası nasıl açılır?

Şufa Hakkı başka bir ifade ile önamlım hakkı, bir taşınmaza ilişkin belirli bir kişiye öncelikli satın alma hakkı tanıyan bir hak olarak biliniyor. Peki, Şufa Hakkı nedir, nasıl kullanılır? Şufa Hakkı davası nasıl açılır? İşte tüm detaylar...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

avmler kaçta açılır Haberi

avmler kaçta açılır

Yeni yasa ile AVM'ler kaçta açılacak?

Mevcut düzenlemeye göre AVM'ler saat 10:00'da açılıyor ve kapanış saatleri alışveriş merkezlerinde farklılık göstermek ile birlikte akşam 22:00'de kapanıyor. Kimi AVM'lerde kapanış saati 24:00'ü buluyor.


Ancak yeni AVM yasa tasarısı ile AVM'lerin çalışma saatlerinde birtakım düzenlemeler yapıldı. Peki, yeni yasa ile AVM'ler kaçta açılacak?


AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunulan tasarı gereğince; AVM'ler çalışma günlerinde sabah saat 10.30'da açılacak olan AVM'ler cumartesi hariç pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak. Diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapalı olacak. 


Ayrıca büyük mağazaların haksız rekabet yaratan 'maliyetin altında zararına satış' yapması ve süresi belirsiz indirimli satış kampanyası düzenlemesi yasaklanıyor.


Satış alam toplamı 2 bin 500 metrekarenin üzerinde olan AVM'lerde gerekli hijyen...