27 / 04 / 2024

Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanı

Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanı

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanını yayınladı.

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

Martı GYO yıllık faaliyet raporunu denetlendi!

Martı GYO'nun 31 Mart 2017 tarihinde sona eren hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporunu denetlendi.

Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Doğuş GYO bir yıllık sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO bir yıllık sorumluluk beyanını yayınladı.

Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık sorumluluk beyanını açıkladı.

Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Deniz GYO bir yıllık sorumluluk beyanını yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO bir yıllık sorumluluk beyanını yayınladı.

Deniz GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanı Haberi

Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanı



Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO yıllık sorumluluk beyanını yayınladı.


Kap Açıklaması:

a) Kurumumuzun 01.01.2016 - 31.12.2016 dönemine ilişkin finansal tablo ve faaliyet raporlarının tarafımızca incelendiğini


b) Görev ve Sorumluluk alanlarımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,


c) Görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu , kar ve zarar ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, işletmenin finansal durumunu , karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığını, beyan...