04 / 05 / 2024

AVRASYA TÜNELİ seçimlerden etkilenir mi

AVRASYA TÜNELİ seçimlerden etkilenir mi

Sandıktan koalisyon, azınlık hükümeti ve erken seçim ihtimallerinin çıkması, Türkiye’yi yakından ilgilendiren dev projelerin akıbetini de gündeme getirdi.

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolar kuru, faiz enflasyon… Ünlü ekonomist Yeşilada peş peşe açıkladı! Seçimlerden sonra ekonomide bunlar yaşanacak!

Ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın seçimlere kadar kuru kontrol altında tutmak için dövize müdahale etmesinin, 21 Aralık 2021’de yaşandığı gibi bir kur patlamasına neden olabileceğini söyledi. Yeşilada, seçimlerden sonra yaşanacak ekonomik durumla ilgili de çok çarpıcı

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Konut satışları seçimlerden sonra artacak!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konut satışlarının seçimlerden sonra artacağını söyledi.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

Avrasya Tüneli yarın sabah trafiğe açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılışının ertelendiğini söyledi. Tünel yarın sabah 07:00 itibariyle trafiğe açılacak.

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Avrasya Tüneli ile 52 milyon saatlik tasarruf sağlanacak!

1.3 milyar dolara malolan Avrasya Tüneli, Türkiye ekonomisine 1.5 milyon liralık iş hacmi yaratacak. Tünel, trafikte 52 milyon saatlik zaman tasarrufu sağlayacak.

Avrasya Tüneli için son 2 gün!

Avrasya tüneli 2 gün sonra, 20 Aralık'ta törenle açılıyor. Tünel inşaatının daha önce tamamlandığı projede, bugüne kadar bağlantı yolları ile alt ve üst geçitlerin büyük bölümü tamamlanarak kullanıma açıldı.

Avrasya Tüneli"nin açılış için hazırlıklar tamamlıyor!

Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek. Asya ile Avrupa kıtasını deniz tabanının altından karayoluyla birleştirecek tünel, İstanbul'un iki yakası arasındaki 100 dakikalık mesafeyi 15 dakikaya indirecek.

AVRASYA TÜNELİ seçimlerden etkilenir mi Haberi

AVRASYA TÜNELİ seçimlerden etkilenir mi

Sandıktan koalisyon, azınlık hükümeti ve erken seçim ihtimallerinin çıkması, Türkiye’yi yakından ilgilendiren dev projelerin akıbetini de gündeme getirdi.


Ak Parti dışında bir hükümet formülü, henüz başlanmayan projelerin kaderini etkileyebilecek. Siyasi belirsizlik ortamının dövize etkisi de döviz girdisi olmayan projeleri zorda bırakabilir...


İSTANBUL’A 3. HAVAALANI: 2013’te 22 milyar 125 milyon euro’yla Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon Mapa konsorsiyumunun kazandığı 3. Havaalanı 2018’te tamamlandığında yıllık 150 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanıyor. Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak.


3. KÖPRÜ: Avrupa ile Asya’yı birbirini hem raylı sistem, hem de otomobiller için bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 59 metre genişliği ve 320 metre yüksekliğiyle dünyanın en geniş ve uzun köprüsü olacak. 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, IC İçtaş-Astaldi Konsorsiyumu tarafından yürütülüyor.


AVRASYA TÜNELİ: Marmaray’ın 300...