15 / 05 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde ödül alan firmalar

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde ödül alan firmalar

Londra ’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında 38 Türk firması 70 ödüle değer görüldü. Böylece Türkiye ‘ en çok ödül alan ülke ’ unvanını kazandı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Büyükyalı, Avrupa’dan 5 ödülle döndü!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı amaçlayan Büyükyalı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards), 5 farklı ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hayek tarafından kuruldu.  

Merhamet Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhamet Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bukola Emmanuel  Olaosebıkan ve Jamıu Adenıy  Ajeıgbe ortaklığında kuruldu. 

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alrhamanı, Moaath Boodaı ve Abdulrahman Alnesef ortaklığında kuruldu. 

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da Abubakır Salıh Osman Elnot tarafından kuruldu.

Adb Gayrimenkul Dış Ticaret İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Adb Gayrimenkul Dış Ticaret İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassem Ramadan, Ammar Hamwı Fusstok ve Deıaa Alhddad ortaklığında kuruldu. 

Oliyanka Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliyanka Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mohammed Alshanqıtı, Samih Shaıa, Samaher Karıt ve Olha Nahas ortaklığında kuruldu.

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Mohammed Abdulsamq tarafından kuruldu. 

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde ödül alan firmalar Haberi

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde ödül alan firmalar


Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013’te (Europe Property Awards 2013) en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce proje yarıştı. Türk firmaları, dört farklı kategoride düzenlenen ödül töreninde en iyi mimari kategorisinde 23, en iyi iç tasarım kategorisinde 17, geliştirme kategorisinde 29 ve gayrimenkul kategorisinde bir ödül ile toplam 70 ödül kazandı. Londra’da gerçekleşen törende Dap Yapı 9, Viatrans-Meydanbey 7, İki Design Group 6, Özak GYO 5, Arıkan Yapı 3, Sur Yapı, BG Mimarlık, Prime Development, Yapı Studio, İnanlar, SKM Projects+, Tahincioğlu ve Esat Fisek Interiors 2 ödül kazandı. Diğer firmalar birer ödül aldı.  


Tarlabaşı’na kentsel yenileme ödülü


Beyoğlu Belediyesi ve Çalık Gayrimenkul işbirliğinde gerçekleştirilen Tarlabaşı 360 projesi, en iyi ‘Kentsel Yenileme’ projesi seçildi. Londra’daki ödül...