13 / 05 / 2024

avrupa inşaat üreticileri

avrupa inşaat üreticileri

İspanyol, Alman ve İngiliz konut üreticileri, TOKİ ve Emlak Konut ile ortak çalışma yapmak için görüşmeye başladı...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

AB'de inşaat üretimi 2020 Kasım'da yüzde 1,2 yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin sıklaştığı 2020 yılının kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış gösterdi. 

AB'de inşaat üretimi Ekim'de arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerinin sürdüğü Ekim'de bir önceki aya göre yüzde 0,9 artış gösterdi. 

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

AB'de inşaat üretimi Eylül ayında azaldı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin sürdüğü Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 2,5 geriledi.

Almanya'da 204 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı!

Avrupa'nın lokomotif ülkesi olan Almanya'da 204 inşaat şirtketi iflas başvurusu yaptı...

AB'de inşaat üretimi temmuzda yüzde 0,1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından AB ve Avro Bölgesi'nin temmuz ayı mevsimsellikten arındırılan inşaat üretimi verileri yüzde 0,1 düşüş gösterdi.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

AB'de inşaat üretimi Haziran ayında yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye devam ettiği Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 2,9 arttı.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

avrupa inşaat üreticileri Haberi

avrupa inşaat üreticileri

 Mütekabiliyet Yasası ve kentsel dönüşüm, Avrupalı konut firmalarının dikkatini çekti. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı, İspanyol, Alman ve İngiliz konut üreticilerinin TOKİ ve Emlak Konut ile ortak çalışma için görüşmelere başladıklarını belirtti. Asyalı şirketlerin de ilgisi olduğunu söyleyen İlker Aycı, önümüzdeki dönemde özellikle enerji alanında yabancı yatırımcı çekmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile çalışacaklarını...