23 / 07 / 2024

Avrupa kapanan mağazalar

Avrupa kapanan mağazalar

Avrupa’da bir devir sona eriyor. AVM’ler ve alışveriş caddelerindeki lüks mağazalar iflaslarını açıklıyor. Bunların Türkiye mağazaları da olumsuz etkilenebilir. İşte Avrupa devlerinin Kovid-19 salgınından sonraki durumları..

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu!

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu Avrupa ve Amerika'da çok yaygın olan pop up shop (geçici mağaza) konsepti Türkiye'yi de sardı.

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa kapanan mağazalar Haberi

Avrupa kapanan mağazalar

Avrupa'nın dev alışveriş zincirleri birer birer kapısına kilit vurmaya başladı. 

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre; koronavirüs salgını sebebiyle kapılarını açamayan ve her ay milyonlarca euro zarara uğrayan dev markalar, artık lüks alışveriş merkezleri ve alışveriş caddelerinden çekiliyor.

İşte Avrupa devlerinin Kovid-19 salgınından sonraki durumları...

H&M: Tanınmış tekstil mağazaları, mağaza sayılarında radikal bir düşüşe gidiyor. 2021'de dünya çapında 350 şube kapatılacak. Türkiye ve Almanya'da kaç mağazanın etkileneceği heniz belirli değil, şimdilik sadece Almanya'da 800 işçi işinden olacak. 

ZARA: Ünlü İspanyol markasının ana şirketi Inditex'te işler karışık durumda. Dünya çapındaki 2800 mağazadan 1200'ü kapatılacak. Almanya'da da kapanmalar başladı. Türkiye'de de kapanmalar yapılabilir. Grup, online alışverişten pay almak ve buna yönelik 150 yeni yer açmayı hedefliyor. 

PİMKİE: Fransız moda zinciri, eylül ayı sonunda iflas başvurusu yaptı....