12 / 05 / 2024

avrupada birleşmeler

avrupada birleşmeler

Towers Watson’ın dünyanın farklı bölgelerindeki birleşme ve satın alma anlaşmalarına yönelik gerçekleştirdiği araştırma dikkat çekici bulguları ortaya koyuyor. Avrupa’daki anlaşmaların sayısı üst üste iki çeyrektir artarken, Türkiye yatırım çekiyor.

Son yılların en hareketli sektörü: Market perakendeciliği!

Son yıllarda en hareketli sektörlerin başında market perakendeciliği geliyor. Peş peşe satın almalar, birleşmeler yaşanıyor.

İnegöllü mobilyacılar Dubai'de ticari görüşmeler yapacak!

Dubai Ticari Ataşeliği'nin ev sahipliği yaptığı toplantıda firma temsilcileri 2,5 saat ikili görüşmelere katıldı. İnegöllü mobilyacıların Dubai'de ticari görüşmeler yapacak olmaları Birleşik Arap Emirlikleri'nin gazetelerinde geniş yer aldı.

Pasifik Okyanusu ile Atlantik Okyanusu Nikaragua'dan birleşecek!

Kanal İstanbul tamamlandığı takdirde sadece İstanbul’un Avrupa yakasını ikiye bölecek. Nikaragua hükümeti ise ülkeyi ortadan ikiye bölmeye hazırlanıyor. Panama Kanalı şu an Pasifik Okyanusu ile Atlantik Okyanusu'nu birleştiren en büyük kanal.

Avrupa’daki birleşme ve satın almalar 2014’te toparlanma sürecine girdi!

Towers Watson’ın dünyanın farklı bölgelerindeki birleşme ve satın alma anlaşmalarına yönelik gerçekleştirdiği araştırma dikkat çekici bulguları ortaya koyuyor. Avrupa’daki anlaşmaların sayısı üst üste iki çeyrektir artarken, Türkiye yatırım çekiyor.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Şirketi ile birleşiyor.

İdris Güllüce Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi’nin ilk Bakanlar Toplantısı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’nın Nairobi kentinde Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi’nin ilk Bakanlar Toplantısına katıldı.Güllüce, içinde bulunduğumuz teknoloji çağının çevreye, geri dönüşü olmayan zararlar verdiğini söyledi.

Almanya, Çin demiryolu hattını BALO ile birleştirmek istiyor!

Türkiye’nin en büyük lojistik projesi olarak görülen BALO’ya yurtdışından ilgi artıyor. BALO AŞ’yi ziyaret eden Duisburg Kalkınma Ajansı, Çin ile Almanyaarasındaki Yuxinou blok tren hattını BALOile birleştirmek için teklifte bulundu

Marmaris İçmeler'deki bütün plajlar mavi bayrak aldı!

Muğla' nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi' ndeki 8 plajın tamamı mavi bayrak almaya hak kazandı. Düzenlenen törenin ardından 2 otelin plajında mavi bayraklar dalgalanmaya başladı...

Marmaris İçmeler Mahallesi'ndeki 8 plaj mavi bayrak almaya hak kazandı!

Muğla' nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi' ndeki 8 plajın tamamı mavi bayrak almaya hak kazandı. Düzenlenen törenin ardından 2 otelin plajında mavi bayraklar dalgalanmaya başladı...

Megapol Group Urla İçmeler'de termal tesis kuracak!

Urla İçmeler mevkii, yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. Bölgede 'Megapol Urla Evleri' projesini gerçekleştiren Megapol Group, aynı zamanda yeni termal kuyuları işletmeye almaya başladı.

İzmir'deki hastanelerin birleşme projesi rafa kalktı!

Uzman Dr. Zafer Çukurova, İzmir kamuoyunda günlerdir tartışılan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin birleşme çalışmalarıyla ilgili Yeni Asır'a çarpıcı açıklamalar yaptı...

Boyner, YKM ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı!

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner, YKM ve YKM Pazarlama ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı.

Türk tatilcilerin yeni gözdesi Birleşik Arap Emirlikleri oldu!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) her mevsim güneşli olması, Türkiye’ye yakınlığı, alışveriş imkanları ve eğlence hayatı nedeniyle son yıllarda Türk tatilcisinin tercihleri arasında önemli bir sıraya yerleşti.

avrupada birleşmeler Haberi

avrupada birleşmeler

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketi Towers Watson’ın “Üç Aylık Anlaşma Performans İzleme” (QDPM) raporuna göre, Avrupa’da tamamlanan* birleşme ve satın alma anlaşmalarının sayısı, geçtiğimiz yılın son döneminde görülen ani düşüşün ardından toparlanma sürecine girdi. Towers Watson’ın Cass Business School ile ortaklaşa gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Avrupa’da 2014’ün ikinci çeyreğinde yapılan anlaşmaların sayısı, bugüne dek tamamlanan 100 milyon doların üzerindeki 34 anlaşma ile bölgede son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı.


Towers Watson EMEA Birleşme ve Satın Alma İşlemleri Lideri Steve Allan şunları söyledi: “Avrupa’daki birleşme ve satın almaların sayısı, 2013 boyunca devam eden ve yıl sonunda dip noktaya ulaşan kesintisiz gerileme sürecinin ardından normal seviyelere dönmüş görünüyor. Hedefe giden yolda daha fazla şirketin inorganik büyüme stratejilerine hazırlanmasıyla birlikte, içinde bulunduğumuz çeyrekte...