16 / 05 / 2024

Avrupagöz hisse

Avrupagöz hisse

Zincir göz merkezleri arasında hasta sayısı sıralamasına göre dünyada sayılı markalar arasında bulunan Avrupagöz, yüzde 50 hissesini 52 milyon TL'ye Suudi Arabistan'ın en büyük gruplarından Nesma ve Reaya Holding'e sattı...

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesi altının cazibesini azalttı!

Altın, ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesinden sonra değerli metalin cazibesini kaybetmesi ve yatırımcıların hisse senetlerindeki yükselişe odaklanmasıyla yatay işlem gördü ve altının cazibesi azaldı.

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsa her gün yeni bir rekora imza atıyor. Uzmanlar KKM ve döviz hesaplarından çözülmeler olduğu ve yatırımcının da borsaya yöneldiğini söylüyor. Peki hisse senedi almak mantıklı mı? Borsa kimler için neden tehlikeli? İşte SASA ve Hektaş örnekleriyle borsanın dikenli yanları...

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Piyasa uzmanı borsada zurnanın zırt diyeceği tarihi açıkladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre, "3 Ekim zurnanın zırt dediği yer olacak" ifadelerini kullandı. Cibre, hisse senetlerinde pozisyon almış fonların bu hisseleri taban olduğu sürece satamayacak zarar edeceğini söyledi.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri iletişim!

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri 676 daireden meydana geliyor. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde inşa edilen Cesur Termal Tesisleri 7 günlük hisse tapulu devremülkler satışa sunuluyor.

Kızılcahamam Cesur Termal Tesisleri'nde satılık devremülk!

Ankara Kızılcahamam'da yükselen Cesur Termal Tesisleri 676 adet daireden meydana geliyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Cesur Termal Tatil Köyü'nde yıllık 7 günlük hisse tapulu daireler satışa sunuluyor.

EBRD Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), seçimlerin ardından henüz hükümet kurulamaması ve bölgesel istikrarsızlığa karşın, Türkiye'de rekor hisse yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Sultanbeyli'de mülkiyet sorunu bu yıl çözülecek!

İlçede 22 hisseli parselde mülkiyet sorunu bulunurken, anlaşma çerçevesindeki hisse devri sonucunda parsel toplamının yüzde 63'ünün sorunu çözülmüş ve geriye kalan yüzde 37'lik kısmı da 2015 sonuna kadar çözülecek.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu çözülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "İlçede 22 hisseli parselde mülkiyet sorunu bulunurken, anlaşma çerçevesindeki hisse devri sonucunda parsel toplamının yüzde 63'ünün sorunu çözülmüş ve geriye kalan yüzde 37'lik kısmı da 2015 sonuna kadar çözülecek" dedi.

Tapu hisse devri için ne gerekli?

Hisseli tapu, gayrimenkule birden fazla kimsenin sahip olması halinde söz konusu oluyor. Hisseli tapuya sahip olunması halinde hisse satışı, diğer ortakların da onayı alınarak yapılabiliyor. Peki, tapu hisse devri için ne gerekli?

Wuppermann Group Galva Metal ile ortak oldu!

Çelik devlerinden Almanya merkezli Wuppermann Group, Galva Metal ile ortak olurken, Avrupagöz ise yüzde 50 hissesini S. Arabistan merkezli Nesma Holding ve Reaya Holding’e 52 milyon TL’ye sattı

Avrupagöz hisse Haberi

Avrupagöz hisse

Zincir göz merkezleri arasında hasta sayısı sıralamasına göre dünyada sayılı markalar arasında bulunan Avrupagöz, yüzde 50 hissesini 52 milyon TL'ye Suudi Arabistan'ın en büyük gruplarından Nesma ve Reaya Holding'e sattı. Bu ortaklıkla yurtiçine ve yurtdışına iki yıl içinde 267 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlayan Avrupagöz'ün hedefi 2015'te Londra Borsası'na kote olmak. Nesma Holding Başkanı ve Reaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şeyh Saleh Al-Turki, Türkiye ekonomisine duydukları güven ve Avrupagöz'ün başarısı nedeniyle ortaklık kurduklarını vurguladı. Al-Turki, "Türkiye'ye güvendiğimiz için yatırım yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde yatırımları iki katına çıkarabiliriz" diye konuştu. 


165 MİLYONLUK YATIRIM 

Avrupagöz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, 2013 yılında 65 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi. Telli, "2014'te yurtiçi ve yurtdışında 102 milyon liralık yatırım hedefliyoruz. 2015'te 165 milyon TL'lik yatırım...