09 / 05 / 2024

avrupalı yatırımcılar izmir

avrupalı yatırımcılar izmir

İzmir'de incelemelerde bulunan Cihan Sendan Avrupalı yatırımcıların gözünün İzmir'de olduğunu söyledi

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

İranlı konut yatırımcılarının yeni gözdesi İzmir!

İzmir'de, koronavirüs salgını sürecinde yavaşlayan yabancılara konut satışı, İranlı yatırımcılarla yeniden yükseldi. Konut yatırımcılarının en fazla İran'dan geldiğini kaydeden gayrimenkul uzmanları, İranlıların Türk vatandaşı olup, İzmir'de yaşamak istediğini belirtti. 

Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

İzmir yabancı yatırımcılar için oldukça avantajlı!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, ''İzmir konumu ve verilen teşvikler nedeniyle yabancı yatırımcılar için oldukça avantajlı bir kent''dedi.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

İzmir'in Yeni Kent Merkezi yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Brüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesine sahip İzmir'in Yeni Kent Merkezi, yatırımcıların ilgi odağı oldu. Bölge, yatırım değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca projeyle yeni baştan kuruluyor

İzmir yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin en uzun plajlarından birine sahip olan İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor

Fitch Avrupalı yatırımcıları uyardı!

Fitch Ratings, " Jeopolitik riskler kredi piyasalarında risklere ilişkin listenin en başında yer alıyor, (yatırımcılar arasında) resesyon odaklı korkular neredeyse iki katına çıktı " açıklamasında bulundu

İzmir'deki 7 alan turizm yatırımcılarına açıldı!

İzmir’de girişimciler için çok cazip 7 yer turizm yatırımcılarına açıldı. İlde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların en geç 8 Ağustos 2014 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

avrupalı yatırımcılar izmir Haberi

avrupalı yatırımcılar izmir

Alman Türk Dostluk Federasyonu Genel Başkanı Cihan Sendan, İzmir'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, Avrupalı yatırımcıların gözünün İzmir'de olduğunu söyledi. Sendan  İzmir'de kentle ve Alman dostlarımızla çalışmaktan keyif duyacaklarını da sözlerine...