06 / 05 / 2024

Avrupanın da en büyük fuar merkezi

Avrupanın da en büyük fuar merkezi

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor. 500 milyon dolarlık yatırım, Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden birisi olmaya aday.

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok kazandıran hisse hangisi oldu? 15 Haziran 2023

Yatırımcılar Borsa İstanbul'un güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok kazandıran hisse hangisi oldu? 15 Haziran 2023...

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok hangi hisseler kazandırdı?

Borsa İstanbul yatırımcıları borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da en çok hangi hisseler kazandırdı? İşte detaylar...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Philips fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips saç kurutma Makinesi, Artık saçlarınız ıslak ve formundan düşük hacimle dışarı çıkmayacaksınız. Philips saç bakımınızı da en yüksek verimiyle yapar. peki Philips saç kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar?

Maaş zammından sonra emekliler o tutarların da artmasını talep ediyor

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL’ye yükselmesinden sonra milyonlarca emekli dikkatini banka promosyonunda yapılacak artışa verdi. Aylıklardaki artışa paralel olarak ilerleyen günlerde promosyon tutarlarının da artacağı tahmin ediliyor.

Beko’da en uygun çamaşır makinesi ne kadar? İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya fiyatlarının artmasıyla en uygun beyaz eşya modellerinin fiyatları merak ediliyor. Peki Beko’da en uygun çamaşır makinesi ne kadar oldu? İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstanbul'da en çok o ilçede satıldı! Fiyatlar ortalamanın altında...

Türkiye genelinde Ocak 2015 – Mart 2022 döneminde toplam 8 milyon 786 bin 519 konut el değiştirdi. Peki megakent İstanbul'da en çok konut satışı hangi ilçede yapıldı? 

Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu! Türkiye'nin geldiği sıra kahretti

Türkiye'de son dönemde orta segment sedan otomobil fiyatlarının 500 bin liraya dayanması ülkenin Avrupa'daki sıralamasını listenin sonuna itti. Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu. İşte Türkiye'nin yeri...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde?

2022'yle beraber yüzde 40-60 oranında artan site aidatları yönetimleri ve ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Türkiye Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) İstanbul'da en yüksek aidat tutarlarının Sarıyer, Ortaköy ve Beşiktaş'ta olduğunu belirtti.

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde ödeniyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutlardaki aidatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kovid-19 salgını sürecinde de aidat ödemeleri devam etti. Peki İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde ödeniyor?

Antalya'da en çok tercih edilen sigorta DASK oldu!

Antalya'da en çok tercih edilen sigortacılık ürün ve hizmetleri yüzde 44.4 ile zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu.

İstanbul'da en ucuz evler nerede?

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşların uygun fiyata ev arayışı devam ediyor. İşte İstanbul'da en uygun fiyata evlerin bulunduğu ilçeler...

Avrupanın da en büyük fuar merkezi Haberi

Avrupanın da en büyük fuar merkezi

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor. 500 milyon dolarlık yatırım, Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden birisi olmaya aday. Bina aynı zamanda insana ve doğaya saygılı, çevre dostu, verimliliği ölçülebilir oranda arttıran Uluslararası Leed Sertifikası sahibi.


İstanbul’u dünya fuarcılığının başkenti yapma hedefiyle yola çıkan ve Türkiye’nin en büyük fuar alanlarına sahip,  İDTM A.Ş., Avrupa’nın en büyük ilk 10 fuar merkezi arasında olacak dev bir yatırımı hayata geçiyor. Yeni yatırım Uluslararası Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) ve Dünya Ticaret Merkezleri Birliği'ne (WTCA) üye olan İDTM A.Ş.’yi, İstanbul’u dünya fuarcılığının başkenti yapma hedefine bir adım daha yaklaştıracak.


TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FUAR MERKEZİ YATIRIMI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim...