16 / 05 / 2024

Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş

Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş

İztuzu Plajı’na yapılması planlanan ceratta caretta hastanesinin bölgedeki doğal dengeyi bozup, yapılaşmaya neden olacağını savunanların 17 bin imzalı dilekçesi, Çevre ve Şehircilik, Orman Su İşleri ile Kültür Turizm Bakanlıkları'na gönderildi

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş Haberi

Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş

MUĞLA Ortaca Dalyan beldesinin dünyaca MUĞLA Ortaca Dalyan beldesinin dünyaca ünlü İztuzu Plajı’na yapılması planan ceratta caretta hastanesinin bölgedeki doğal dengeyi bozup, yapılaşmaya neden olacağınrı savunanların topladığı 17 bin imzalı dilekçe, Çevre ve Şehircilik, Orman ve Su İşleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıkları ile Pamukkale Üniversitesi ve Denizkaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Yakup Kaska’ya gönderildi.


Yerine karşıyız

İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) Dönem Sözcüsü Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş, hastane projesini ‘akıl dışı’ olarak niteledi, “Neden bu projeyi ısrarla buraya yapmak istiyorlar anlamış değiliz. Hastanenin yapılmasına değil, yerine karşıyız. Başka yere yapılması halinde desteğe hazırız” dedi.

Ulutaş, Kaska’ya yazdıkları mektupta, “İztuzu kumsalına 25 yıl önce neden otel yapılmasına razı olmadıysak şimdi de iki katlı demirden bir kaplumbağanın yapılmasına aynı sebeplerle razı...