06 / 05 / 2024

Avustralyanın Victoria Eyaleti

Avustralyanın Victoria Eyaleti

Avustralya’nın Victoria Eyaleti, iki ülke arasındaki yatırımları kuvvetlendirmek için Türkiye ofisini açma kararı aldı. Victoria Eyaleti; 1,6 milyar Avustralya doları olan karşılıklı ticaret hacmini genişletecek.

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Avusturalya Victoria'da inşaat sektörü düşük kapasiteyle çalışacak!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde yeni alınan Kovid-19 önlemleri kapsamında inşaat sektörünün açık kalacağını fakat daha düşük kapasitede çalışacağını açıkladı...

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Mohamad Kalajo İle M.Sulaıman Al Kowatly tarafından Fatih'te kuruldu.

Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldı!

Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldığını açıkladı.

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

Dünyanın en pahalı evi 175 milyon dolara satıldı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde, Hamptons bölgesinde yirmi bin dönüm arazi üzerinde yer alan malikane 175 milyon dolara satıldı. Malikane, dünyanın en pahalı evi ünvanını kazandı.

Avustralyanın Victoria Eyaleti Haberi

Avustralyanın Victoria Eyaleti

2012 yılında Türkiye ile ikili ticari görüşmeleri gerçekleştiren Victoria Eyaleti; Türkiye ofisi ile enerji, alt yapı, maden, inşaat ve tarım alanındaki iş birliklerini güçlendirerek 1,6 milyar Avustralya doları olan karşılıklı ticaret hacmini daha da yukarılara taşıyacak.

Ofisin açılışı, Victoria Eyaleti’nin KOBİ, İnnovasyon ve Ticaretten Sorumlu Bakanı Adem Somyürek’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Victoria Eyaleti’nin İzmir doğumlu Bakanı Somyürek, Türkiye ve Avustralya arasındaki bağların Anzak Günü kutlamaları ve 2015’in Avustralya’da Türkiye yılı, Türkiye’de de Avustralya Yılı ilan edilmesi ile güçlendiğini vurguladı.

Victoria Eyaleti ve Türkiye arasında gelişime açık önemli ticaret ve yatırım fırsatlarının olduğunu belirten Bakan Adem Somyürek, “Türkiye, 2017 yılına kadar dünyanın en hızlı gelişen 2’nci en büyük ekonomisi olma yolunda ve 2050 yılında ise dünyanın en büyük 9’uncu ekonomisi olacağının öngörüleri yapılıyor. Bu...