04 / 05 / 2024

AVVA kaç mağaza açacak

AVVA kaç mağaza açacak

AVVA mağazalar zincirine İstanbul Venezia AVM'yi de ekledi. Bunun yanı sıra kış sezonuyla birlikte AVVA ürünlerinin satıldığı Boyner mağazalarının sayısı da 9'dan 22'ye çıkacak.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

AVVA mağaza sayısını 200’e çıkaracak!

AVVA’nın hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme iştahı devam edecek. Şirket, 2020'de mağaza sayısını 200’e çıkmayı hedefliyor. 

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Starbucks Milano'da mağaza açacak!

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, küçük kahve dükkânlarının büyük önem tuttuğu İtalya’da da mağaza açmaya karar verdi. CEO, ilk mağaza sonrasında İtalya’da başka kentlerde de şubeler açmak istediklerini belirtti.

AVVA, 3 yılda toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Bu yıl yüzde 50 büyümeyi hedefleyen erkek giyim markası AVVA, 3 yılda 100 mağazaya ulaşacak. Mağaza açmayı planladığı ABD'de şirket kuran AVVA, New York'u adeta merkez haline getirecek

Avva İran'da 10 mağaza açacak!

Ambargolardan kurtulan İran Türk yatırımcıların hedefi oldu. Türk tekstil markalarından Avva da yatırıma soyundu. Avva’nın patronu Volkan Atik “İlk etapta 10 mağaza ile gireceğimiz İran’da hızlı büyüme hedefliyoruz” dedi.

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

AVVA 2 ayda 12 mağaza açtı!

AVVA'nın yurt içinde 50, yurt dışında 20 mağazası ve dünya genelinde 3000'in üstünde satış noktası bulunduğunu bildiren AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, mağaza sayısını 5 yıl içinde 250'ye çıkartmayı hedefliyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

AVVA kaç mağaza açacak Haberi

AVVA kaç mağaza açacak

AVVA mağazalar zincirine İstanbul Venezia AVM'yi de ekledi. Bunun yanı sıra kış sezonuyla birlikte AVVA ürünlerinin satıldığı Boyner mağazalarının sayısı da 9'dan 22'ye çıkacak. Yurtiçinde mağazalaşmaya hız verdiklerini belirten AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, 55 civarında olan mağaza sayısını 5 yıl içinde 150'ye çıkarmak istediklerini...