02 / 05 / 2024

AXİS AVM BMW X1

AXİS AVM BMW X1

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Göz alıcı tasarımı ve üstün teknolojisiyle adeta herkesin rüyalarını süsleyen BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerine zam yaptı. BMW’nin 1 Serisi’ne yaptığı zammı gören herkes resmen şoke oldu. İşte 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Rahat bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız BMW X7 size hitap ediyor demektir

Mükemmel sürüş deneyimi açısından BMW, X7 modelinde mükemmel sürüş özellikleri sunar. Hassas yönetimi, dinamik sürüş deneyimi ve yüksek performansı ile konforlu bir sürüş sağlar. Peki 22 Nisan 2023 fiyat listesi.

 BMW Z4 için Şubat zammı merak ediliyor! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Spor araçlar arasında belki de gücü yeten yada yetmeyen herkesin hayallerini süsleyen BMW Z4 fiyatı bakımından merak ediliyor. Açılır kumaş tavanı ile göz dolduran Z4 için detaylar haberimizde. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

BMW iX Fiyatları Güncellendi! İşte 28 Mayıs 2022 BMW iX güncel fiyat listesi…

BMW tutkunlarını özellikle tasarımıyla kendine hayran bırakan İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Yollarda fırtına estiren BMW M serisi fiyatları resmen uçtu! İşte 26 Mart 2022 Fiyat listesi!

Spor arabaseverlerin rüyalarını süsleyen Bmw M serisinin fiyat listesini sizler için derledik. İşte tüm spor araba sevdalılarının bir gün denemek isteyeceği Bmw M serisi hakkında merak edilen herşey...

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kays Kasapoğlu ve Zaher Bairakdar ortaklığında kuruldu. 

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Endeş tarafından kuruldu.

Yüksek kira sokak popülaritesini arttırdı!

Perakendecilerin sokak mağaza sayısı, AVM’lerde yer alan mağaza sayısından , daha fazla. AVM kiralarının yüksekliği sokağın popülaritesini artıran önemli bir neden.

AXİS AVM BMW X1 Haberi

AXİS AVM BMW X1


Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.  

27 Aralık 2013 – 9  Mart 2014 tarihleri arasında yolu Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor.


Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve bowling salonu bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, 1300m²'lik Bowling ve Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis...