30 / 04 / 2024

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Göz alıcı tasarımı ve üstün teknolojisiyle adeta herkesin rüyalarını süsleyen BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerine zam yaptı. BMW’nin 1 Serisi’ne yaptığı zammı gören herkes resmen şoke oldu. İşte 7 Haziran 2023 fiyat listesi...



Türkiye’de kadın-erkek, 7’den 70’e herkesin en çok beğendiği otomobil markalarından biri olan BMW, her ay olduğu gibi bu ayda tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptı. Bu doğrultuda, 1 Serisi’ne zam yaptığını duyuran BMW, tüm modellerinin güncel fiyatı resmi internet sitesinden paylaştı.

BMW 1 Serisi genç, havalı ve şehirli bir araç. Kompakt oranları, akıcı tavan çizgisi ve çarpıcı dinamik çizgileri ile beraber daha ilk bakışta çeviklik ve sürüş zevki sunuyor. Çağdaş ve ince düşünülmüş iç dizaynı, yolculara her zamankinden daha fazla alan sağlıyor.

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Bu araç, hayranlık dolu bakışları üzerinde toplamaya hazır. Çağdaş dizayn dili, daha ilk bakışta ayırt edilmesini sağlar. Benzen bir durum, çağdaş bir atmosfere sahip ve premium kalitesi ve ferahlığı ile beraber ilham veren iç dizayn için de geçerlidir. Verimli dizel ve benzinli motorlar ve en yeni yürüyen aksam teknolojileri, dinamik ve çevik bir sürüş tecrübesini garanti ederken yenilikçi teknolojiler ve sürüş asistan sistemleri varacağınız noktaya her zaman güvenli ve konforlu bir biçimde ulaşmanıza imkân veriyor. 

Peki, Tamamen elektrikli yeni BMW 1 Serisi'nin fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön