30 / 04 / 2024

Ay Vadisi

Ay Vadisi

1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen çekmeköy Stüdyo 2011 projesinde ev teslimleri önümüzdeki ay gerçekleşecek. Projede ev fiyatları 105 bin liradan başlangıç gösteriyor

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yapay zekada büyük hamle! Kasım ayından sonra resmen başladı

Silikon Vadisi'nin en büyük mühendislerinin çoğu yıllardır yapay zeka ürünleri üzerinde çalışıyor. Yarış, viral bir hit haline gelen üretken yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin OpenAI'nin Kasım ayında piyasaya sürülmesinden sonra resmen başladı.

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 15 indirim ve 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Düşler Vadisi Riva 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışa çıktı. Projede doğayla iç içe yaşam konsepti sunuluyor...

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Munzur Vadisi'ndeki yapılaşmanın önünü açan projelere tepki!

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin, Tunceli Munzur Vadisi'nde doğayı talan eden ve yapılaşmanın önünü açın projelerden vazgeçilmesi için çağrı yaptı. Çetin, Munzur'daki yapılaşmalara razı olmadıklarını belirtti...

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Ay Vadisi Haberi

Ay Vadisi

Yaklaşık bir ay önce konut teslimlerinin başlayacağı çekmeköy Stüdyo 2011 projesinin devamı olan Stüdyo 2012 projesi yakın zamanda satışa sunulacak. MYN Yapı Tasarım tarafından inşa edilen çekmeköy Stüdyo 2011 projesinin kurulduğu alan 860 metrekare olarak belirlendi. Projenin bina oturumu ise 250 metrekare.

Tamamı 1+1 dairelerden meydana gelen Stüdyo 2011 projesinde 20 konut 5 katlı tek blokta yükseliyor. Evlerin büyüklükleri 50 metrekare ile 60 metrekare olarak belirlendi. Stüdyo 2011 projeden evler 105 bin lira ile 130 bin lira arasında farklılık gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak için ev bedelinin 4'te biri peşin olarak ödeniyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile vadelendiriliyor.

Stüdyo 2011 projesinin...