14 / 05 / 2024

Aya Turizm nerede

Aya Turizm nerede

Aya Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Güneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nmn Group Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Maryam Khalık M Al-Atteyah ve Noora Alı N.A. Alattıaya ortaklığında kuruldu.

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ola Salamah, Tahir Salamah, Fahed Saeed ve Aya Hussaın Sımrın ortaklığında kuruldu. 

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için son ay!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için son aya girildi.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Aya İrini Kilisesi restorasyona giriyor!

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Acilen tamir görmeli yoksa çökecek” dediği Topkapı Sarayı içindeki Aya İrini Kilisesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı konunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu söyledi.

Ayder Yaylası doğaya uygun dönüşümle yeniden yapılandırılacak!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası doğaya uygun dönüşüm ile yeniden yapılandırılacak.

TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 184 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Aya Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aya Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Güneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Aya Turizm nerede Haberi

Aya Turizm nerede

Aya Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Güneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


Aya Turizm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...