02 / 05 / 2024

Ayamama Deresinin yanına konut

Ayamama Deresinin yanına konut

Atatürk Havalimanı'na 800-900 metre mesafede bulunan, Ayamama Deresi kenarındaki 9 bin 280 metrekarelik bir alan üzerinde uygulanacak olan proje kapsamında 391 konut ve 18 dükkân yapılacak.

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Aile Bakanlığı ödemesinin yanına bu da gelirse mükemmel olur! Tam 3.340 TL ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlığın ödemelerinin yanı sıra evde bakım ödemeleri de başladı. İşte evde bakım ödemeleri hakkındaki detaylar...

Evleneceklere süper teklif! Beyaz eşya yanında TV alımına tam 1000 lira indirim! Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…  

Vestel, kasım ayına özel süper bir fırsatla karşınızda. 30 Kasım’a kadar geçerli kampanyada beyaz eşya alırken yanına televizyon alanlara anında 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…

Her yemeğin yanına mutlaka yapılıyor! Fiyatını duyanlar menüyü değiştirecek

Kuru fasulye-pilav müdavimlerini üzecek haber geldi. Her sofrada her yemeğin yanında görmeye alıştığımız, ekmek yemeden doymaya çalışanların vazgeçilmezi pirinç son zamanlarda üst üste gelen zamlarla lüks gıda kategorisine doğru ilerliyor.

TOGG'dan yeni gelişme: Şarj cihazları ilk kez görüntülendi! Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye hazırlar!

Elektrikli otomobil denilince herkesin aklına ilk olarak nasıl şarj edeceği geliyor. Yerli elektrikli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yerlerini almaya hazırlanıyor.

Nihat Doğan annesinin yanına yerleşti!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, annesinin hastalığı nedeniyle evini kapatarak annesinin yanına yerleşti. 

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Ayamama Deresinin yanına konut Haberi

Ayamama Deresinin yanına konut

Islah çalışmaları devam eden Ayamama Deresi'nin kenarında 391 konutluk "Fortis İstanbul Rezidans" yükselecek. İstanbul Gate İnşaat, sel felaketiyle ünlü Ayamama Deresi'nin kenarına yapacağı rezidans konut projesine ÇED raporu almak için İstanbul Valiliği'ne başvurdu. 


Atatürk Havalimanı'na 800900 metre mesafede bulunan. Ayamama Deresi kenarındaki 9 bin 280 metrekarelik bir alan üzerinde uygulanacak olan proje kapsamında 391 konut ve 18 dükkân yapılacak. Üç blok halinde yapılacak olan inşaatların 5'i bodrum olmak üzere 20 kat yapılacak. 


2016'DA BİTECEK


Fatih Koleji'nin 400 metre kuzey batısında kalan arazide Aslan Nakliyat Firması faaliyet yürütüyordu. Fortis İstanbul Residence'ın nihai tanıtım dosyasına göre projenin bedeli 86 milyon 169 bin 500 lira. Projenin temeli gelecek ay atılması ve 2016 yılı sonunda tamamlanması...