29 / 08 / 2024

AYAMDER ima

AYAMDER ima

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aksu tarafından kuruldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten akıllara zarar açıklama! Elimizdeki dolarları satmak mı gerekiyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için felaket cümlelerini kurarken 2023 yılında ters rüzgarların geleceğini ifade etti. Memiş doların sonunun iyi olmadığını da ima ederken yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor!

Fukuşima Valisi Uçibori Masao yaptığı açıklamada "Gelecek ay Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor. Sosyal yaşamı geliştirerek Fukuşima'nın parlak geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

Japonya'da depremin vurduğu Fukuşima halkı dönüşümden memnun!

2011 Mart'ta yaşanan  9 büyüklüğündeki deprem ve tsunaminin vurduğu Fukuşima bölgesi halkının yüzde 30'u kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun. 

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir meskende dokuz senedir kiracıyım. Ev sahibim 10 senenin sonunda çıkmam gerektiğini ima etti. Henüz açık bir teklif yok ama demek ki aklında on sene dolunca beni çıkarmak var. Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Hiroşima'nın yıkamadığı 2 bina yıllar sonra yıkılıyor!

2. Dünya Savaşı sırasında Amerika'nın Japonya’nın Hiroşima kentine attığı atom bombasına karşı ayakta kalmayı başaran 2 binanın yıkımı için karar verildi. Binaların yıkımı 2022’ye kadar tamamlanacak...

Nadir Vurankaya: Ev almanın tam zamanı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesinin inşaat sektörünü canlandırdığını söyledi.

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana yapı sektörü bir araya geldi!

Adana bölgesi inşaat sektörünün temsilcileri FİLLİ BOYA – AYAMDER işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda buluştular.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

AYAMDER ima Haberi

AYAMDER ima

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.


15 Temmuz’daki darbe girişimi başta olmak üzere Türkiye’nin son dönemde olağanüstü bir süreçten geçtiğine işaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Danışma Kurulu toplantısını kültür-sanata yönelik projelerini anlatarak başladı. “Kasımda uluslar arası boyutta Çukurova Karikatür Festivali’ni yaptık; 17-18-19 Şubat’ta 2. Orhan Kemal Edebiyat Festivali’ni; Haziran 2017’de de Uluslararası Yılmaz Güney Film Festivali’ni gerçekleştireceğiz” diye bilgi veren Çetin, “Yol, asfalt, temizlik ve park gibi olağan belediyecilik hizmetleri Çukurova’ya ve Çukurovalıya yetmez” dedi.


Kurulda söz alan ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, sözlerine “Hepimizin özlem duyduğu Danışma Kurulu ile kente ivme kazandırdınız, teşekkür ediyorum ve bu uygulamayı...