30 / 04 / 2024

ayamder Murtaza Kılçık

ayamder Murtaza Kılçık

AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, imar konusunda Adana'nın komşu illere göre 10 katı geride kaldığını öne sürüp, üyelerini uyardı. Kılçık, "Seçimlerde Adana'ya yön çizecek insanların göreve gelmesine destek olalım" dedi...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

Bardem İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bardem İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Murtaza Gürsel Özkan tarafından kuruldu.

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murtaza Dengiz tarafından kuruldu.

Novamira İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novamira İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murtaza Yüksel tarafından kuruldu.

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Murtaza Gürbüz, Hakan Uğurtan ve Mehmet Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitler için Libya önemli bir pazar!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitler için Libya'nın önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Arttex İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arttex İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murtaza İrfan tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

Libya, Türk iş insanlarının müteahhitlikteki başarısını diğer sektörlere de taşımasını istiyor!

DEİK/Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Dibeybe hükümetinin Türkiye ziyareti, Libya’nın kalkınmasında Türkiye’nin desteğinin görülmek istendiğinin en açık kanıtıdır" dedi.

Libya'da on milyarlarca dolarlık yatırım potansiyeli Türk firmaları bekliyor!

Türk-Libya İş Adamları Derneği (TULİB) Başkanı Murtaza Karanfil, Libya'nın iş yapma kültürüne en hakim ülke olduklarını dile getirerek, , "Libyalıların Türkiye'den beklentisi büyük. Tüm iş insanlarımızı ve yatırımcılarımızı bu ülkeye yatırım yapmaya çağırıyoruz." dedi.

ayamder Murtaza Kılçık Haberi

ayamder Murtaza Kılçık

ADANA Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) 'in organize ettiği 'Güvenli Yeşil Bina' başlıklı toplantı Seta'nın sponsorluğunda Riva Otel'de gerçekleşti. AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, Başkan Vekili Mustafa Fidan Vursavuş, Güvenli Yeşil Bina'ların belgesini vermekle sorumlu TSE Bölge Koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz, müteahhitler, mimarlar, iş adamları ve siyasiler katıldı. 


Ciddi hak kayıpları 

Toplantının sunuculuğunu Mustafa Fidan Vursavuş ile Esen Ezgi Karadağ üstlenirken, TSE ve Seta yetkilileri de sinevizyonda tanıtıcı sunum yaptı. Konuşmacı olarak kürsüye çıkan AYAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, sitemde bulunarak, vatandaşlara, yetkililere, üyelerine çeşitli uyarılarda bulundu. Başkan Kılçık, "Adana'nın öyle bir yapısı var ki; planlamadan önce yapılanmış. Yapılaşmış yere plan oturtmaya çalışılıyor. Bu da ciddi hak kayıpları meydana getiriyor ve dava konusu yapılıyor. Mahkemeler de bu planları iptal ediyor. Adana'da maalesef...