02 / 05 / 2024

Ayasofya Donat Turizm iletişim

Ayasofya Donat Turizm iletişim

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donat tarafından kuruldu.

Son dakika: Ayasofya'da yeni dönem! Ayasofya Camii kapatıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığından son dakika Ayasofya açıklaması yapıldı. Bakanlık 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren UNESCO’nun tavsiyesi ile ziyaretçi yönetim planı uygulamasına geçeceklerini duyurdu.

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Ayasofya Medresesi yıktırıldı! İşte o belediye başkanının adı ve yıkımın nedeni

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilen ve Ayasofya Yerleşkesi olarak açılan Ayasofya Fatih Medresesi, tarihte üç defa inşa edilip iki defa yıktırıldı. İşte o olayların perde arkası...

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi restore ediliyor!

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin restore edildiğini açıklayan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, restore çalışmalarında gelişmiş tekniklerin kullanıldığını dile getirdi.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Ayasofya Fatih Medresesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya Fatih Medresesi'ndeki uygulamaların artık son aşamaya geldiğini açıkladı...

Ayasofya Camii restorasyon için ziyarete kapatılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon'da restorasyonu devam eden Ayasofya Camii'ni inceledi. Bakan Ersoy'un talimatıyla Ayasofya Camii'nin restorasyonu için ziyarete kapatılacak.

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donat tarafından kuruldu.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Beran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Pazarlama Limited Şirketi Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile  Fevzi Donat ve Tolunay Donat ortaklığı ile kuruldu. 

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ayasofya Donat Turizm iletişim Haberi

Ayasofya Donat Turizm iletişim

Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donat tarafından kuruldu.


Ayasofya Donat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi konusu:

1-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın...