27 / 04 / 2024

Ayasofya Yıldırım Turizm nerede

Ayasofya Yıldırım Turizm nerede

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mecit Yıldırım tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım projelerle turizm kenti haline gelecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirecekleri projelerle ilçeyi turizm kenti haline getireceklerini söyledi. Edebali dönüşümün Yıldırım için önemli olduğunu ve bu konuyla ilgili master plan hazırladıklarını

Yıldırım Cumalıkızık projesine onay!

‘Yeni Yıldırım’ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık’ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmalarını da sürdürüyor.

Yıldırım Cumalıkızık'la turizm merkezi haline gelecek!

Yeni Yıldırım'ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nüsret Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Ayasofya Yıldırım Turizm nerede Haberi

Ayasofya Yıldırım Turizm nerede

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her nevi tekstil ve tekstil ürünleri ile deri ürünleri, her nevi kumaş örme iplik elyaf her türlü iç ve dış giyim mamul ve ham maddelerinin boyanması, yıkanması ve baskı işlemlerinin yapılması ve fason işçiliğinin dışarıya yaptırılması. 2 Her türlü elbise, çamaşır, perde, halı, çarşaf, yorgan, masa örtüsü ve tekstil ürünlerinin kuru temizleme, yıkama, taşlama, boyama, ütüleme ve kolalanmasını yapmak. 3-Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü boru, dikişli ve çelik...