29 / 07 / 2024

ayaşta termal tesis

ayaşta termal tesis

Ayaş' ta inşası devam eden Naskon Sapphire Resort&SPA projesinin tamamı altı yılda tamamlanacak, inşasına geçen yıl başlanan devremülklerin 1. etabı, 2015 Nisan ayında teslim edilecek...

Amerika'da ikinci el konut fiyatları arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, haziran ayında aylık bazda yüzde 5,4 azalarak düşüşünü dördüncü aya taşıdı, medyan konut fiyatları ise zamanların en yüksek seviyesine kadar çıkmış oldu.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Etimesgut'ta sosyal tesis alanı imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da yapılacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

ayaşta termal tesis Haberi

ayaşta termal tesis

İnşaat sektöründe 1978 yılından bu yana faaliyet gösteren NASLI Grubu, Ayaş'taki termal turizm potansiyelini değerlendirmek için bölgeye 200 milyon dolarlık yatırım yapacak. 


Ayaş'ta inşası devam eden Naskon Sapphire Resort&SPA projesinin tamamı altı yılda tamamlanacak, inşasına geçen yıl başlanan devremülklerin 1. etabı, 2015 Nisan ayında teslim edilecek. Şirket ortaklarından Türker Naslı, devremülklerin yüzde 10'unun satışının tamamlandığını belirtti. 


Ayaş'ta toplam 18 bin dekar arazileri bulunduğunu belirten Naslı, burada devremülklerin yanı sıra beş yıldızlı otel ve sağlık merkezi kurulacağını anlattı. Naslı, devremülkte ve otelde tatil yapanların, şehirde iş yoğunluğu nedeniyle ihmal ettikleri başta diş, göz gibi tedavilerini de yaptırma fırsatı bulacaklarını belirtti. Bu sağlık merkezinin Sosyal Güvenlik Kurumu ile de anlaşmalı olduğunu kaydeden Naslı, SGK kapsamındaki tedavilerin de yine tatil sırasında yapılmasına imkan sağlanacağını...