15 / 05 / 2024

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın, “Sıkıntılar 2016’da kaldı. 2017’de daha fazla çalışarak, müşterilerimize daha fazla kulak vererek yüzde 25 büyümeyi planlıyoruz” dedi. Ayaydın, 2017’de yatırıma 20 milyon TL ayırdıklarını, 26 mağaza açacaklarını kaydetti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın Haberi

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın

Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2016 yılının zor geçtiğini ancak 2017 yılına umutla baktıklarını söyledi. Tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılını yüzde 20’ye yakın büyüme ile kapattıklarını kaydeden Ayaydın, “Tüm yaşanan majör sıkıntıların 2016’da kaldığını düşünüyoruz. Evet 2017 zor bir yıl olacaktır. Fakat daha fazla çalışarak, ekiplerimize ve müşterilerimize daha fazla kulak vererek, onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda koleksiyonlarımızı hazırlayıp hizmet kalitemizi daha yukarılara taşıyarak 2017 yılını da yüzde 25 oranında büyüme ile bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.


Tedbirler yerinde

2017 yılında yatırıma devam edeceklerini dile getiren Uğur Ayaydın, “2017  bütçemizin 20 milyon TL’sini yatırımlarımız için ayırdık. Müşteri hizmet kalitemizi yükselten bilişim yatırımları, yaklaşık 26 yeni mağaza, 150 kişilik yeni istihdam planlarımız içinde” dedi.


2016 yılının Türkiye açısından çok zor bir yıl olduğunu yineleyen...