02 / 05 / 2024

Ayayorgi Koyu yeni imar planı

Ayayorgi Koyu yeni imar planı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanvekili Bülent Tercan, Ayayorgi Koyu'nun halihazırdaki durumunun imar planıyla değişikliğe uğramasının Çeşme turizmini olumsuz etkileceğini bildirdi.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Demet Akalın Çeşme'de 2 milyon 700 bin TL'ye villa aldı!

Şarkıcı Demet Akalın Çeşme Ayayorgi Koyu'ndaki villaya 2 milyon 700 bin TL ödedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Carmel Inn Ayayorgi'de 2,7 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Çeşme Ayayorgi’de inşa edilen Carmel Inn Ayayorgi projesinde fiyatlar 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 13 villadan oluşan projede 7+1 nitelikli daireler tasarlanıyor.

Mi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek!

Mi’Marin Yapı tarafından İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda inşa edilenMi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek.

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Mi'Marin Ayayorgi Suv Yapı ne zaman teslim?

Toplam 25 konuttan oluşan Mi'Marin Ayayorgi projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda Suv Yapı tarafından inşa ediliyor.   Projede 6 tane 2+1, 19 tane 4+1 villa bulunuyor. 

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Homes yeni yatırımlar için düğmeye bastı!

HOMES, 200 milyon euroluk yatırım planıyla Çeşme’nin en iddialı projelerine imza atacak. Paşalimanı Koyu’nda yer alan ilk projesi SEA HOMES’un ardından yeni yatırımlar için düğmeye basan HOMES, kısa ve orta vadede Çeşme’nin çehresini değiştirecek.

Kerpe Miço Koyu'na kadınlara özel proje!

Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak, koy yeni bir yaşam alanı olacak...

Bodrum Pina Yarımadası'na 4 yeni otel!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Koyu'nda 4 yeni otel yapılmaya başlandı. Pina Yarımadası'nda otel inşaatları yükselmeye başlarken, iş makineleriyle yoğun çalışmalar da devam ediyor.

Ayayorgi Koyu yeni imar planı Haberi

Ayayorgi Koyu yeni imar planı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanvekili Bülent Tercan, Ayayorgi Koyu'nun halihazırdaki durumunun imar planıyla değişikliğe uğramasının Çeşme turizmini olumsuz etkileceğini bildirdi.Sosyal medyada Ayayorgi'yi korumak için başlatılan imza kampanyasına, herkesi destek olmaya çağıran Tercan, "Temiz denizi, yeşil doğası ile insanlara huzurlu bir kucak açan Ayayorgi Koyu'nun kaderi imar değişikliği ile betonlaşma olmamalıdır. Yetkililerin bu planlamadan vazgeçeceklerini ümit ediyorum" diye...