09 / 05 / 2024

ayazağa üst geçidi nerede

ayazağa üst geçidi nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükdere Caddesi'ndeki İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi 3 Ocak 2015 Cumartesi günü (bugün) 00.00'da kaldırılmaya başlanacak...

İTÜ Ayazağa yaya üst geçidi kaldırılacak!

Başkan Kadir Topbaş'ın talimatları ile hem yayaların rahat geçişlerini sağlayabilmek hem de görüntü ferahlığı oluşturmak amacıyla Sirkeci ve Pertevniyal üst geçitlerinin ardından şimdi de İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi kaldırılıyor.

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Ayazağa Vadikoru Evleri 2017 güncel fiyatlar!

Vadikoru projesi İstanbul Sarıyer Ayazağa'da İnvest İnşaat tarafından hayata geçirildi. Konut, ofis ve ticari alan olarak planlanan proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Vadikoru Ayazağa satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

Invest İnşaat, Ayazağa’da hayata geçireceği yeni projesi Vadikoru’yu tanıttı. İçerisinde 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünitesiyle görücüye çıkan Vadikoru projesi, konutlarda 8 bin TL, ofislerde ise 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuldu.

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

ayazağa üst geçidi nerede Haberi

ayazağa üst geçidi nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükdere Caddesi'ndeki İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi kaldırılacak.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ana arterler üzerindeki yaya üst geçitlerini kaldırma çalışmaları devam ediyor. Başkan Kadir Topbaş'ın talimatları ile hem yayaların rahat geçişlerini sağlayabilmek hem de görüntü ferahlığı oluşturmak amacıyla Sirkeci ve Pertevniyal üst geçitlerinin ardından şimdi de İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi kaldırılıyor.


Üst geçidi kaldırma çalışmaları 3 Ocak Cumartesi 00.00'da (cumartesiyi pazara bağlayan gece) başlayacak. Çalışmalar kapsamında Büyükdere Caddesi 2 gün süreyle 00.00-06.00 saatleri arası araç trafiğine kapatılacak. Trafik akışı, alternatif yollardan sağlanacak.


Bölgede İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu alt geçidi bulunduğundan, üst geçidin kaldırılmasının ardından yayaların geçişlerinde herhangi bir aksama olmayacak.


Köprünün güvenli bir şekilde söküm ve kaldırılma çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri...