25 / 07 / 2024

Aydan Volkan özgeçmiş

Aydan Volkan özgeçmiş

Kreatif Mimarlık'ta çalışmalarını sürdüren Mimar Aydan Volkan kimdir? Mimar Aydan Volkan bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Aydan Volkan'ın biyografisi ve hayata geçirdiği projeler...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Faaliyeti durdurulan iş yerleri kira ödeyecek mi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkisi altına aldı ve bir aydan fazla süredir kapalı olan işletmeler bulunuyor. Bu durumdan en çok etkilenenler arasında restoranlar ve kuaförler gösteriliyor. Peki tedbirler nedeniyle kapatılan işletmeler kira ödeyecek mi? Koronavirüs sebebiyle kira ödeyememek müc

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konut fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Konut kredi faiz oranları son 6 aydan bu yana artıyor. Haliyle faiz arttıkça kredili yani ipotekli konut satışı azalıyor. Peki, konut fiyatları düşecek mi. artacak mı?

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Volkan Konak'tan açıklama: Amerika'ya yerleşecek mi?

Volkan Konak, hakkındaki tartışmalara Cratos Premium Hotel’deki konserinde nokta koydu: “O haberi basın bültenini hazırlayan arkadaş yazmış. Yoksa ben öyle bir şey demedim. "

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Aydan Volkan özgeçmiş Haberi

Aydan Volkan özgeçmiş

Aydan Volkan kimdir?

Aydan Volkan, 1969'da İstanbul'da doğdu. 1992'de İstanbul Yıldız Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. 


1995 yılına kadar Ertem Ertunga Mimarlık'da çalıştı. 1995-1996 yılları arasında King's College - Londra'da dil eğitimi gördü. 1996 yılından beri Kreatif Mimarlık'da çalışmalarını sürdürüyor.


Aydan Volkan projeleri..

Ofis Bornova (2010 - Sürüyor)

Bursa Mai Otel (2010)

İstanbul Hilton Garden Inn Haliç Davetli Mimari Yarışma Projesi (2009)

Select Maris (2009)

Ataköy Sheraton Otel (2009)

Piri Reis Üniversitesi 2. Faz (2008 - Sürüyor)

Akademi (2008)

Ataköy Residence (2007 - Sürüyor)

Urla Su Sporları Merkezi (2007 - Sürüyor)

İzmir Tekel Tütün Fabrikası Dönüşüm Projesi (2007 - Sürüyor)

Memorial Hastanesi (2007)

Best Yönetim (2007)

Best Fabrika (2007)

Deco Center (2007)

Era Residence (2007)

Martı Resort Otel (2007)

Serka Otel (2007)

Orhanlı Ofis (2006 - Sürüyor)

Denizcilik Meslek Okulu (2006)

Bakü Otel (2006)

Ulus Hastane (2006)

Liman Ofis-Konser (2006)

ODTÜ Teknokent Yazılım...