18 / 05 / 2024

aydı büyükefe doğalgaz çevrim santrali

aydı büyükefe doğalgaz çevrim santrali

D-Enerji Grubu ile Güney Kore'nin KOSEP ve SK E&C şirketleri 175 milyon dolaraü Aydın Büyükefe'de doğalgaz çevrim santrali yapacak...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı!

2023 yılının ilk 6 aylık rakamlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklayan Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Bizim Toptan’ın net satış gelirlerinde akılları baştan alacak büyüme!

Türkiye’nin mağaza sayısı konusunda en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023’ün ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme gerçekleştiğini paylaştı.

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

Üç büyük zincirde yarış devam ediyor. Hangisinin kaç marketi var?

Üç büyük indirim zinciri arasında mağaza açma savaşı tam gaz devam ediyor. Şok Marketler, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bugün yaptığı açıklamada mağaza sayısının 10 bin'e yükselttiğini açıkladı.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

aydı büyükefe doğalgaz çevrim santrali Haberi

aydı büyükefe doğalgaz çevrim santrali

     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "İstikrarın ve geleceğin öngörülebildiği ülkelerde yatırım devam ediyor. O ülke de Türkiye" dedi. 

     Yıldırım, Doğanlar Yatırım Holding bünyesindeki D-Enerji Grubu ile Güney Kore'nin KOSEP ve SK E&C şirketleri arasında Aydın Büyükefe'de yapılacak doğalgaz çevrim santrali için Sheraton Otel'de düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ile Güney Kore dostluğu adına güzel bir anlaşma yapıldığını söyledi. 

     Anlaşmanın tüm taraflara hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, iki ülke ilişkilerinin 60 yıl önce Türk askerinin Kore'ye yardıma gitmesiyle başladığını ve sonrasında ekonomik işbirliğiyle devam ettiğini anlattı. Yıldırım, Türkiye ve Güney Kore halklarının kan kardeşi olduklarını vurguladı. 

     İki ülke arasındaki işbirliğinin birçok alanda uzun yıllardır devam ettiğini dile getiren Yıldırım, Güney Kore Devlet Başkanı'nın...