05 / 05 / 2024

Aydın 17 tesis açılışı ne zaman

Aydın 17 tesis açılışı ne zaman

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın'da tesis edilen toplam 17 tesisten 9 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 8 adet tesisin ise temelini atacak.

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Aydın Efeler'e sosyal tesis yapılacak!

Aydın'da 10 yıldır kullanılmayan ve bakımsızlıktan viraneye dönen yüzme havuzu sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. 

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Aydın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Aydın İlinde Tesis Edilecek Bafa Rüzgar Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta 58 okul ve 17 yurt kapatıldı!

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Aydın 17 tesis açılışı ne zaman Haberi

Aydın 17 tesis açılışı ne zaman

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın'da tesis edilen toplam 17 tesisten 9 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 8 adet tesisin ise temelini atacak.


Bakan Eroğlu tarafından açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 3 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 5 adedi Orman Genel Müdürlüğü, 1 adedi Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Aydın'a kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 7 adet tesis ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce (MGM) tamamlanan 1 adet tesisin de temelini atacak.


Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 16 Ekim Cuma günü saat 11.30'da Aydın Köşk'te düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 49 milyon TL yatırım bedelli 17 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek....