05 / 05 / 2024

aydın binalarda kat izinleri

aydın binalarda kat izinleri

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci, koronavirüs salgınıyla birlikte inşaat sektörünün olumsuz etkilendiğini ve bu sıkıntılı dönemde çözüm yolları aradıklarını belirtti…

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Binalarda kat çıkma dönemi sona eriyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önümüzdeki ay hayata geçirilecek olan BKS uygulaması ile binalarda kat çıkma ve kolon kesme uygulamalarının önüne geçilecek. 

Aydın'da yıkım kararı çıkan binalar boyandı!

Aydın'da 'Yolsuzluk binaları' başlığıyla gündeme gelen binalarda bulunan kaçak yapılar mühürlenip firmaya ceza verildi.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Aydın'da 6 aydır evlerine kavuşmayı bekliyorlar!

Aydın'da 15 ayda yapılması taahhüt edilen apartmanın müteahhitiyle hak sahiplerinin hukuk mücadelesi devam ediyor. 11 hak sahibi ellerindeki kat irtifakı tapularıyla konunun çözüme ulaşmasını bekliyor. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

aydın binalarda kat izinleri Haberi

aydın binalarda kat izinleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörü olumsuz etkiledi. Bunların başında inşaat sektörü geliyor. Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci, salgın sürecinde inşaat sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın Hedef’ten Ayşe Aktaş’ın haberine göre; Nazilli NAMDER olarak sektördeki sıkıntıları çözmek adına imar ve inşaatlarla ilgili olmazsa olmaz maddeleri hazırlayıp Nazilli Belediye Başkanına sunduklarını söyleyen Erdemci, ”Nazilli’de inşaat sektöründe bir takım sıkıntılarımız vardı. Bu sıkıntılarımızı NAMDER Ticari Birim Başkanımız Ömer Pamuk ve ben, Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret ederek bildirdik.” diye konuştu.

BAŞKAN ERDEMCİ TALEPLERİNİ SIRALADI

İmar ve inşaatlarla ilgili olmazsa olmaz maddelerini sıralayan Başkan Erdemci, “Nazilli’deki imar durumu. İmar durumlarında zemin katların ticari alan olmayan ada parseller için otopark alanı olarak kullanılıp ilave kat verilmesi, Nazilli’ye yakışır binaların imar...