19 / 05 / 2024

Aydın Bozdoğan emlak sektörü

Aydın Bozdoğan emlak sektörü

Aydın merkeze en uzak ilçelerden biri olan Bozdoğan'da emlak sektörü hareketlendi. Miraç Emlak Sahibi Hakan Işıkcı, Bozdoğan’daki emlak piyasasının Türkiye geneliyle aynı seviyede olduğunu söyledi.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

7 soruda TOKİ Aydın Sosyal Konut Projesi 2022! Aydın ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili tüm detayları duyurdu Peki, TOKİ 2022 Aydın'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Aydın Sosyal Konut projesi detayları...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Bozdoğan emlak sektörü Haberi

Aydın Bozdoğan emlak sektörü

Aydın merkeze en uzak ilçelerden biri olan Bozdoğan'da emlak piyasası hareketlendi. Kredi faizlerinin düşmesiyle birlikte konut satışları yüzde 40 oranında arttı. Ancak Bozdoğan Belediyesi yeni imar sahası açamadığı için yeni konut yapılamamasından dolayı mevcut arsaların fiyatı oldukça yükseldi.


ARSA FİYATLARI YÜKSELİYOR

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Miraç Emlak Sahibi Hakan Işıkcı, Bozdoğan’daki emlak piyasasının Türkiye geneliyle aynı seviyede olduğunu söyledi. Bozdoğan'daki daire fiyatlarında yüzde 30-35 oranında artışın olduğunu bildiren Işıkcı, "Müteahhitler bunu maliyetlerin arttığı için bu şekilde yaptıklarını söylüyor. Genelde maliyet artışı müteahhitlerin şişirmesinden kaynaklanıyor. Müteahhit bir daireden 35 bin lira kazanıyordu. Son 5-6 aydan bu yana müteahhitlerin bir daireden kazancı 80 bin liraya kadar çıktı. Yüzde 80 artan bir kazanç var. Belediyenin yeni imar sahası açmamasından dolayı arsa fiyatları da...