02 / 05 / 2024

Aydın Çıldır Havaalanında son durum ne

Aydın Çıldır Havaalanında son durum ne

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi. Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti.

Aydın Çıldır Havaalanı ne zaman açılacak?

AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Ekonomist Özgür Demirtaş euro ve dolar kurunun peş peşe rekor kırmasının ardından doların  27 TL'de euronun ise 30 TL'de yatay kalmasına değinerek ''döviz serbest bırakılsın'' çağrısında bulundu. 

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Otomotiv satışlarında rekor kırıldı! Mart ayında 103 bini aşkın araç satışı gerçekleşti!

Mart ayında otomobil ve hafif ticari araç satış adedi 103 bini aştı. Böylece önceki yılların aynı ayları arasında en yüksek satış adedine ulaşılarak rekor kırıldı. 

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın Çıldır Havaalanında son durum ne Haberi

Aydın Çıldır Havaalanında son durum ne

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi. AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti. Büyükşehirler arasında havaalanı olmayan tek ilin Aydın olmasının kendilerini üzdüğünün altını çizen Öz, "Çıldır Havaalanı'yla ilgili çalışmamız devam ediyor. İlimize bir havaalanı gerekiyor. Hem yolcu taşımacılığı hem de ilimizde yetiştirilen 27 çeşit ürünün ihracatı açısından Çıldır'ın açılması gerektiğini düşünüyorum. 2019'dan önce Aydınlıların uçma hayalini gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyorum" dedi. Denizli-Aydın otoyolu müjdesini veren Milletvekili Abdurrahman Öz, "Aydın çevre yolunu Haziran 2016'ya kadar tamamlayacağız. Denizli-Aydın otoyolu ise 2017'ye kadar bitirilecek. Bu yol Denizli'den Antalya'ya bağlanacak. Alternatif turizm yolu olacak. Bunlar Başbakanımızın 7 Haziran'da Aydın'a verdiği sözler. AK Parti'nin tek...