06 / 05 / 2024

Aydın Çine yatırımlarında son durum ne

Aydın Çine yatırımlarında son durum ne

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine İlçesinin yıllardır beklediği yatırımları hayata geçirmek için kolları sıvamış durumda. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine'nin ihtiyaçlarını bildiklerini kaydetti.

Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli?

İstikrarlı temettü ödemeleri yapabilen şirketler, yatırımcılar için daha cazip hale gelmektedir. Peki, Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Aydın Çine yatırımlarında son durum ne Haberi

Aydın Çine yatırımlarında son durum ne

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine İlçesinin yıllardır beklediği yatırımları hayata geçirmek için kolları sıvamış durumda. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine'nin ihtiyaçlarını bildiklerini kaydederek, "Çine'nin vizyonunu değiştirecek, hak ettiği yatırımları hayata geçireceğiz" dedi. 


1- ÇİNE SPOR VE SOSYAL TESİS ALANI 

15.000 (On Beş Bin) metrekarelik parselde yapılan tesisin toplam inşaat alanı 690 (altıyüzdoksan) metrekaredir. 1 adet kafeterya binası, 1 adet soyunma odası ve tuvaletlerin bulunduğu binası, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet basketbol sahası,50 elli araçlık otopark dinlenme alanları, fitness aletlerinin bulunduğu spor alanları, 700 (yediyüz) metrelik koşu yolu, değişik türlerde ağaçlandırma, bitkilendirme, peyzaj düzenlemeleri bulunmaktadır. Toplam yatırım bedeli 1.100.000 (bir milyon yüz bin) TL'dir. 


2-ÇİNE İLÇESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ 

Çine ilçesi şehirlerarası otobüs terminalinin yapım ihalesi 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacaktır....