05 / 05 / 2024

Aydın Didim belediye meclisi

Aydın Didim belediye meclisi

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Didim'de mahkeme kararını beklemeden yıkılan bahçe duvarı isyan ettirdi!

Aydın Didim'de iki ayrı inşaat ruhsatının iptal edilmesiyle açtığı tazminat davasında, belediyeyi 1 milyon 468 bin lira tazminata mahkum eden inşaat firmasının sahibi Ahmet Orak ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlık yaşandı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Didimli kadınlara 'kooperatif' müjdesi!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci toplantısı düzenlendi. Toplantıda, belediyenin ortak olacağı kadın kooperatifi kurulacağı açıklandı.

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Aydın Didim Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Aydın Didim belediye meclisi Haberi

Aydın Didim belediye meclisi

Gündemin ilk maddesi Zabıta Müdürlüğü'nün 24/01/2017 tarih ve 125 sayılı "Zabıta Personelinin 2017 Yılı Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücretlerinin Belirlenmesi" konulu yazısının görüşülmesiyle başlayan toplantı plan Bütçe Komisyonuna oy birliği ile sevk edildi. 


MHP Meclis Üyesi Ragıp Işıklar'ın istifası nedeni ile Hukuk Komisyonuna MHP Grubu adına 1 üyenin seçilmesi gereken ikinci maddede Işıklar'ın yerine yedek listeden çağrılan Levent Ataş süre sonuna kadar komisyon üyesi gösteren . MHP gurubu önerisiyle oy birliği ile hukuk komisyonun yeni üyesi oldu. 


İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün 19.01.2017tarih ve81 sayılı "Kıyı Ege Belediyeler 

Birliği Başkanlığı ile Didim Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalanmak üzere Belediye Başkanına yetki Verilmesi" konulu yazı görüşülmesi sırasında söz alan Meclis üyesi Murat Parmaksız'ın bölge birliğinin Didim ve yöresindeki tarihi değerlerin ön plana çıkarıldığı...