01 / 05 / 2024

aydın efeler Güneş Enerji Santrali

aydın efeler Güneş Enerji Santrali

Efeler Belediyesi, "Güneş Enerji Santrali Projesi"ni hayata geçirerek, elektriğini kendisi üretecek. Proje ile ilgili çalışmalarını hızlandıran Efeler Belediyesi, Güneş Enerji Santralı'nı Dalama Mahallesi'ndeki belediyeye ait arsada kuracak.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

13 Ağustos Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Ağustos altın bilezik fiyatları.  

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılar peş peşe yapıldı. Oto tamircileri sürücüleri yaşayacağı tehlikeye karşı uyardı. Uyarıları dinlemeyenler 60 bin liralık masrafla karşı kaşıya kalabilir...

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

BİM'den çılgın indirim! Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü!

BİM yaz mevsimine özel aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyatları...

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Bugün altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 25 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

1 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

1 Mayıs Pazartesi altın ve altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki 1 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları güne düşüşle başalrken altın bileziklerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.

aydın efeler Güneş Enerji Santrali Haberi

aydın efeler Güneş Enerji Santrali


Efeler Belediyesi, "Güneş Enerji Santralı Projesi"ni hayata geçirerek, elektriğini kendisi üretecek. Proje ile ilgili çalışmalarını hızlandıran Efeler Belediyesi, Güneş Enerji Santralı'nı Dalama Mahallesi'ndeki belediyeye ait arsada kuracak. Projenin hayata geçmesi için meclisten yetki alan Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Santral için ön çalışmak yaptık. Belediyelerin bin megawata kadar güneş enerji santralı yapma ve bunun yüzde 100'e yaklaşan maliyetinin karşılanması yönünde yeni bir imkan ortaya çıktı. GES, en çevreci, çevreye zararı olmayan enerji üretim şekli. Girişimde bulunduk. Gerçekleştirebilirsek belediyemiz adına sürekli bir enerji üretimi sağlayacak kaynak olacak. Böylelikle elektriğimizi kendimiz üreteceğiz" dedi. Özakcan, muhtelif iş ve eylemlerde kullanılmak üzere bir greyder, bir toprak silindiri, iki forklift, iki mini loder, iki beko loder ve beş kamyonu Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alacaklarını da...