27 / 07 / 2024

Aydın Esat Ergüler Tesisleri nerede

Aydın Esat Ergüler Tesisleri nerede

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

TOKİ Aydın'da 100 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, idarenin 2016 yılı için koyduğu 60 bin konut hedefini geçtiğini belirterek, 2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi. 2017 yılında yapılacak olan 65 bin konuttun 100 konutun Aydın'da yapılacağı ifade edildi.

Erhan Aydın Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Erhan Aydın görevinden istifa ederek ayrıldı.

Aydın Koçarlı'da vatandaş bozuk yolları onarıyor!

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük mahallesinde vatandaşlar, bozuk olan yollarına imece usulüyle parke taşı döşüyor. Kızılcabölük Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin katkılarıyla alınan parke taşlarını köylüler yola döşemeye başladı.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Aydın Esat Ergüler Tesisleri'ne ek bina inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Tapulardaki şerhleri kaldıran Remzi Aydın'a teşekkür!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

Aydın Sultanhisar, Devlet Hastanesi'ne kavuşuyor!

İmar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını belirtti.

Aydın Koçarlı'da 14 köyün tapu sorunu çözüm bekliyor!

Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı 14 köyde yaşayan köylüler, asırlardır işledikleri ancak orman arazisi olduğu gerekçesiyle sahip olamadıkları zeytinlik ve diğer tarım arazilerinin tapularının verilmesini istiyor....

Aydın Arslan, Callpex’in İdari İşler Müdürü oldu!

Çağrı merkezi sektörünün dinamik şirketi Callpex, hızlı ve emin adımlarla büyümesini sürdürüyor. Pazarın lider şirketlerinden biri olan Callpex, Aydın Arslan’ı İdari İşler Müdürü pozisyonuna getirerek kadrosunu zenginleştirdi...

Aydın Esat Ergüler Tesisleri nerede Haberi

Aydın Esat Ergüler Tesisleri nerede

Nazilli Belediyesi proje servisi tarafından projelendirilen Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binası yanına yeni ek bir bina yapımı için kolları sıvadı. Mevcut hizmet binasının hemen yanında yapımına başlanacak kardeş bina 756 m² lik bir alanda tasarlandı. Her katı 750 m²’den 2300 m² inşaat alanına sahip olacak olan spor tesisi toplam 4 kattan oluşacak. Ana binada olduğu gibi bu ek bina içerisinde; sauna, buhar odası, şok havuzu, sporcu odaları ile dinlenme alanları, müze, toplantı salonu, yemekhane, mutfak, servis alanı, kiler, soğuk hava deposu, tuvaletler, fitness salonu, revir, teras ve idari odalar bulunacak.

Yeni yapılacak binanın ana binaya göre daha kapsamlı olarak tasarlandığını ve bu binadan Amatör kulüplerinde faydalanabileceğini vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Aşağı Nazilli’de yer alan Nazilli Belediyespor’a...