28 / 04 / 2024

Aydın Germencik Kültür Merkezi hizmete açıldı

Aydın Germencik Kültür Merkezi hizmete açıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Kültür Merkezi'ni halkın hizmetine açtı. Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan kültür merkezinin açılışı yapıldı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, imar planlarıyla ilgili yönetmelik çıkarabilecek!

TBMM Genel Kurulunda, Ekonomiye ilişkin ‘torba teklifi’nin 20 maddeden oluşan birinci bölümü kabul edildi. Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgeleriyle ilgili imar planlarının projelendirmelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı yönetmelik çıkarabilecek…

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.

Bell House, İngiliz kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor.

Aydın Yenipazar'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenipazar İlçesi'nde yaklaşık 3 ay önce temeli atılan kültür merkezinin 15 Temmuz'daki darbe girişimi nedeniyle ertelenen töreni yapıldı

Yıldırım kentsel dönüşümünde öncelik mahalle kültürü!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hacivat Mahallesi'nde sahur programına katıldı.Programda konuşan Başkan Edebali kentsel dönüşüm çalışmalarında öncelikli kıstaslarının mahalle kültürünü yaşatmak olduğunu vurguladı.

İskenderun Bekbele'ye kültür merkezi müjdesi!

İskenderun Belediyesi tarafından Bekbele mahallesine Kültür merkezi ve Taziye Evi açılacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, eski Bekbele Belediye binasının yerine kültür ve taziye evi açılacağını belirtti.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

Aydın Germencik Kültür Merkezi hizmete açıldı Haberi

Aydın Germencik Kültür Merkezi hizmete açıldı

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve milletvekili Fatih Atay katıldı. Açılış öncesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı, gösteri yaptı.


Açılışta konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, "Bugün burada Germencik Kültür Merkezi'ni açıyoruz. Burada 661 öğrenci var. Buraya çocuklarınızı gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çocuklarımız burada bağlama, folklor, satranç, bilgisayar, İngilizce gibi birçok bölümde kurs görecekler. Buraya çocuklarınızı gönderdiğiniz için teşekkür ederim" dedi.


Konuşmaların ardından dualarla kültür merkezinin kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Özlem Çerçioğlu, Bülent Tezcan ve Fatih Atay katılımcılara etli pilav ikram etti.


Yeni...